Platformă

Disponibil

Regiune

Cooperativ

,

Controller

Bulletstorm Full Clip Edition Box Art

Pășește în cizmele lui Grayson Hunt. După o aterizare accidentală pe o planetă stațiune abandonată, el este forțat să facă o alegere grea: supraviețuire sau răzbunare. Ca membru exilat al grupului de asasini al elitei Dead Echo, dorința orbească a lui Grayson de a se răzbuna, își găsește echipajul blocat pe Stygia, unde se poate confrunta în cele din urmă cu comandantul dn spatele trădării sale, sau își poate scoate echipa de pe planetă în viață.

 

Luptă pentru a îți găsi drumul, împotriva mulțimii de locuitorilor mutanți ai Stygiei, efectuând distrugeri meseriașe pe parcursul campaniei cu un singur jucător sau într-o competiție din cele 30 de tip score-challenge sau în 12 misiuni multiplayer cooperative. Folosește-te de sistemul unic „Skillshot” al jocului Bullestorm: Full Clip Edition care te răsplătește pentru executarea inamicilor în cele mai creative și mortale moduri imaginabile.

 

Bulletstorm: Full Clip edition este experiența definitivă Bulletstorm care include toate add-on-urile Bulletstorm existente, plus conținut nou nouț, exclusiv Full Clip!

Galerie de imagini pentru acest produs

Bulletstorm: Full Clip Edition se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Bulletstorm: Full Clip Edition

Bulletstorm: Full Clip Edition

Dată lansare

7 Aprilie 2017

Platformă

PC PS4 Xbox One

Gen

Acțiune

Producator

People Can Fly

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Bulletstorm: Full Clip Edition”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.