Platformă

, ,

Disponibil

Regiune

beat-cop-box-art

New York, mai mult o fiară decât un oraș. Explorează cele mai întunecate colțuri și descoperă secretele sale acesteia ca Jack Kelly, un fost detectiv căruia i-a fost înscenată o crimă pe care nu a comis-o. Degradat și uitat de vechi amici, aceasta este ultima ta șansă de a găsi adevărul din spatele acestui dezastru teribil. Chestia e că, noul tău șef te tratează ca un rahat, soția ta este o creatură din iad care te suge de bani și mafia locală îți vrea capul pe o farfurie. Cred că ai putea spune că lucrurile sunt complicate aici, în mijlocul Brooklyn-ului. Oh, și nu uita de scrierea amenzilor, pietoni care te mustrează și toate nemulțumirile meseriei. Ești un polițist bătut până la urmă.

 

Poveste nonliniară cu finaluri multiple
Cineva ți-a înscenat o crimă și nimeni nu dă doi bani despre asta, doar tu. Caută după fiecare piatră din acest oraș și află cine a făcut asta. Cu cât vei investiga mai mult cu atât vei găsi mai multe puzzle-uri, dar fii atent. Unele lucruri nu ar trebui să fie aduse la lumina zilei.

 

Esența show-urilor polițiste a anilor 80
Ai visat vreodată să fi unul dintre eroii filmelor polițiste? Bineînțeles că ai făcut-o, la fel ca noi toți. Acum ai o șansă. Fii mai sexy decât Sonny Crocket și mai dur decât Dirty Harry. Iar dacă revenirile inteligente nu vor funcționa, poți întotdeauna să tăbăcești fundul răufăcătorilor. Până la urmă sunt anii 80!

 

Umorul cu care mama ta nu ar fi de acord
Fii sarcastic. Fii trist. Fii tot ce vrei. Sunt mii de lucruri în această lume de care poți râde, și chiar mai multe de care nu ar trebui să râzi, dar cui îi pasă. Este o junglă acolo, și, uneori, ai nevoie doar de ceva pentru a te elibera de stres.

Galerie de imagini pentru acest produs

Beat Cop se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Beat Cop

Beat Cop

Dată lansare

30 Martie 2017

Platformă

PC

Gen

Aventură

Gen

Pixel Crow

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Beat Cop”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.