Platformă

Disponibil

Regiune

battlerite-pc-box-art-coperta

Bine ai venit într-o lume în care campionii își dedică viața arenei.

 

Battlerite este un joc PvP Team Arena Brawler și succesorul spiritual la aclamatului titlu Bloodline Champions. Experimentează o combinație unică dintre un shooter văzut de sus (top-down), cu un joc de luptă în rapid ritm. Ia parte la luptele 2v2 și 3v3 extrem de competitive, alimentat de adrenalină.

 

Inițiază lupta participând la o acțiune rapidă și intensă pe măsură ce preiei controlul asupra unuia dintre multiplii campionii disponibili, fiecare cu propriile lor abilități speciale. Evită gloanțe și lansează atacuri finale masive cu utilizarea mișcări de tip WASD unică și țintire folosind mouse-ul.

 

Întreagul rezultat al unui meci depinde de abilitatea de a trage, reacțile rapide și utilizarea abilităților în momentele ideale.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

– Acțiune brută în arenă -Devino cel mai bun luptător în acest joc în care un meci numără 10-15 minute de lupte explozive. Nu contează dacă ești un veteran sau un începător, toți campionii au aceeași șansă de luptă. Acesta este lupta în arenă văzută de sus în forma sa cea mai pură.
– Folosește Battlerites – Adună-ți forțele și deblochează puteri enorme prin efectuarea ritualurilor antice. Alege rituri-le pentru a îți contracara adversarii și personalizează-ți strategia impunându-ți stilul de joc personal în timp ce meciul progresează.

– Câștigă mulțimea – Luptă cot la cot în sunetul mulțimii adulatoareîn setările arenei vibrante. Fă echipă cu prietenii, luptă cu stil și câștigă-ți noi fani în acest proces. Battlerite este un joc perfect pentru spectatori.

– Momente slow-motion – Profită de momentele slow-motion, ce îți permite să gândești următoarea acțiune după ce ai înfrânt un inamic. Amintește-ți de filmele tale de acțiune favorite în timp ce eviți ferindu atacuri mortale în slow-motion.

Battlerite se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Battlerite

Battlerite

Dată lansare

20 Septembrie 2016

Platformă

PC

Gen

Acțiune

Producator

Stunlock Studios AB

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Battlerite”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.