Evaluat la 6 din 10 bazat pe o recenzie a unui client (1 recenzie client )

Platformă

Disponibil

Regiune

- Recenzii: 1 - Evaluare:
Battlefleet Gothic Armada PC Box Art Coperta

Battlefleet Gothic: Armada este un joc de strategie RTS, ce adaptează formula clasică a celor de la Games Workshop, universul World of Warcraft și bătăliile spațiale de mare intensitate.

 

Construit cu ajutorul motorului Unreal Engine 4, Battlefleet Gothic: Armada oferă un management profund a fiecărei nave din flota jucătorului atât în timpul luptelor cât și între acestea. De la cele mai rapide fregate la giganticele cuirasate ce măsoară kilometrii întregi, toate acestea vor putea fi personalizate în totalitate, armele, scuturile de apărare, sistemele de suport, echipajul, căpitanii și multe altele. Fiecare opțiune de personalizare va avea un efect semnificativ asupra performanțelor navelor și abilitățile disponibile în timpul luptei.

 

De la bătălie la bătălie, amiralii și echipajul navelor care au supraviețuit vor câștiga experiență și vor promova, îmbunătățindu-se treptat, devenind din ce în ce mai buni, periculoși și fiind pregătit pentru lupte mult mai masive și periculoase.

 

Battlefleet Gothic: Armada oferă de asemenea un mod multiplayer extensiv cu flote persistente unde până la 4 jucători se pot lupta concomitent. Jocul prezintă o campanie masivă ce se desfășoară în timpul celei de-a 12-ea Cruciadă Neagră, punând jucătorii în mijlocul Războiului Gothic ce a fost dezlănțuit de flotele Imperium și Abbadon Spoliator.

 

Jucătorii se vor afla în inima fiecărei bătălii, comandând flote gigantice în timp ce haosul va declanșa un atac în lanț surpriză pe lumile ocupate de Imperium.

 

Fi martor la începutul celor 20 de ani de luptă în sector!

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

  • O campanie single-player extensivă ce se desfășoară în sectorul Gothic
  • Patru facțiuni de comandat, fiecare cu propriile puteri și abilități
  • Multiplayer PVP tactic oferind rejucabilitate infinită
  • O gamă foarte mare de nave Battlefleet Gothic recreate autentic
  • O experiență strategică care desfășoară în timp real ce reușește să mențină multe dintre elemente tactice prezente în Battlefleet Gothic
  • O serie de abilități care respectă povestea jocului vor putea fi echipate de către jucător
  • Posibilitatea de a îmbunătăți și aplica abilități în portul Maw
Battlefleet Gothic: Armada se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Battlefleet Gothic: Armada

Battlefleet Gothic: Armada

Dată lansare

21 Aprilie 2016

Platformă

PC

Gen

Strategie

Gen

Tindalos Interactive

1 recenzie pentru Battlefleet Gothic: Armada

  1. (achiziție verificată) – Evaluat la 6 din 10
    Average... nimic teribil de impresionant, din pacate. Actiunea este cam plictisitoare, tutorialul nu explica totul si nu intelegi ce se intampla... etc

Revizuiți “Battlefleet Gothic: Armada”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.