Platformă

Disponibil

Regiune

Controller

Battlefield V Box Art

Seria Battlefield se întoarce la rădăcini într-o prezentare nemaivăzută a celui de-al Doilea Război Mondial. Ia parte la o experiență multiplayer completă alături de echipa ta în diverse bătălii și moduri de joc precum cele bine cunoscute ale seriei alături de excelente campanii Grand Operations și noul mod Combined Arms.

 

Fi martor la drama singleplayer în diversele campanii ce spun diverse povești neștiute care au reliefat cel de-al Doilea Război Mondial, în timp ce porți bătălii epice în locați neașteptate din jurul globului, bucurându-te de cea mai bogată si imersivă experiență Battlefield de pînă acum.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

  • Cel de-al Doilea Război Mondial așa cum nu l-ai mai văzut până acum – Ia parte la momentele cruciale ale războiului, o dată cu întoarcerea seriei Battlefield la rădăcini
  • Bătălii haotice de până la 64 de jucători – Condu-ți compania în diverse războaie incisive în noile experiențe masive Grand Operations. Continuă în moduri clasice precum Conquest sau formează o echipă alături de prietenii tăi pentru a completa misiunile Combined Arms.
  • Cea mai imersivă experiență Battlefield – Manevrează pe câmpul de luptă folosind noi abilități de mișcare, construiește fortificații și utilizează dispozitive mobile de distrugere
  • Participă la poveștile necunoscute – Fi martor la drama umană care se desfășoară în timpul celui de-al Doilea Război Mondial în experiența Singleplayer.
  • Tides of War – Îmbarchează-te într-o călătorie cu conținut continu care te va transporta pe tine și pe compania ta în locații variate iconice celui de-al Doilea Război Mondial unde noi teatre de război și gear te așteaptă.
Vezi toate produsele din seria
Battlefield
Battlefield V se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Origin

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Origin pe adresa de e-mail.

Battlefield V

Battlefield V

Dată lansare

20 Noiembrie 2018

Platformă

PC PS4 Xbox One

Gen

Shooter

Producator

DICE

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Battlefield V”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.