Extinde teatrul de operațiuni din experiența războiului total alături de Battlefield 1 Premium Pass. Primește acces cu două săptămâni mai devreme la noi hărți multiplayer, armate și mult mai multe în patru pachete de expansiune digitale tematice. Intră în luptă alături de armata franceză în primul expansion, Battlefield 1 „They Shall Not Pass” și obține chiar mai mult cu trei expansiuni suplimentare, care vor apărea în curând.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

  • Noi lupte din prima linie – Fi primul care ia parte la noi bătălii, cu 2 săptămâni de early access la noi hărți multiplayer, armate și multe altele în cele patru expansiune tematice. Alătură-te trupelor franceze în toate noile hărți multiplayer. Noile expansiuni vor mai introduce Imperiul Rus și alte 2 facțiuni majore, definitorii primului Război Mondial.
  • Acces prioritar la servere – Nu mai sta la coată și utilizează bonusul VIP pentru a intra cât mai repede în meci, un bonus exlusiv deținătpriilor Premium Pass.
  • Toate bonusurile Premium – Pregătește-te pentru noi operațiuni și moduri de joc, noi clase Elite, arme, vehicule și multe altele. Battlefield 1 Premium Pass include 16 noi hărți multiplayer, 20 arme noi, 14 tag-uri unice și 14 Battlepack-uri Superioare care prezintă șanse crescute de a primi loot foarte rar. Fiecare Battlepack este livrat lunar.
Vezi toate produsele din seria
Battlefield
Battlefield 1 Premium Pass se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Origin

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Origin pe adresa de e-mail.

Battlefield 1

Battlefield 1

Dată lansare

21 Octombrie 2016

Platformă

PC PS4 Xbox One

Gen

Shooter

Producator

DICE

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Battlefield 1 Premium Pass”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.