Platformă

Disponibil

Regiune

Cooperativ

,

Controller

BATTLECREW Space Pirates Box Art

Alătură-te echipajului și cucerește comorile unei lumi întregi!
BATTLECREW Space Pirates este un shooter multiplayer competitiv stabilit într-un univers în continuă evoluție plin de conținut.

 

Vei juca ca unul dintre cei mai tari și mai carismatice pirați din galaxie! Fiecare personaj are mișcări unice, de atac, apărare și atribute. Găsirea unui caracter potrivit propriului stil depinde numai de tine!

 

Condu echipa în lupte intense ți epice! Luptă împotriva echipelor inamice care sunt la fel de elegante și însetate de sânge ca a ta! Fură-le acestora tot aurul pe care îl poți căra apoi transforma-i în praf spațial, și devino cel mai de temut și respectat pirat din cele patru colțuri ale galaxiei!

 

Între bătălii, andochează îa Tortuga, o stație spațială, care a devenit bârlogul și locul de întâlnire a celor mai de temuți corsarii din Calea Lactee! Găsește noi membri ai echipei sau invită-ți prietenii, verifică scorurile online, și ia parte la provocările comunității active.

 

BATTLECREW Space Pirates este mai mult decât un joc shoot ‘em up – este viu! Jucătorii pot debloca medii, emote-uri și moduri de joc prin câștigarea provocărilor de comunitate!

 

Decolează și alătură-te celei mai sălbatice aventuri galactice!

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

  • Gameplay rapid și captivant conceput pentru concurență: În BATTLECREW Space Pirates, meciurile sunt bazate pe îndemânare și cooperare cu până la 8 jucători!
  • O distribuție bogată de pirați carismatici și cool: 4 clase de caractere, fiecare cu un stil diferit de joc!
  • Tortuga: Tortuga este hubul central al jocului unde pirații trăiesc și întâlni, pot verifica statisticile de joc și clasamentele, personaliza avatarul, verifica provocările comunității, și să inițieze meciuri.
  • Recopense și provocări pentru cei mai buni pirați: BATTLECREW Space Pirates provoacă in mod regulat comunitatea! Hărți, skin-uri, emote-uri, moduri de joc… Tot conținutul deblocabil transformă jocul într-un un univers plin, în evoluție!
  • 2 moduri de joc: Gold Rush, în care tu și echipa ta trebuie să colectați cât mai mult aur posibil pentru a câștiga; clasicul Team Death Match unde trebuie să vaporizezi cât mai mulți dintre pirații inamic pentru a revendica victoria!
BATTLECREW Space Pirates se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

BATTLECREW Space Pirates

BATTLECREW Space Pirates

Dată lansare

31 Ianuarie 2017

Platformă

PC

Gen

Acțiune

Producator

DONTNOD Eleven

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “BATTLECREW Space Pirates”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.