Platformă

Disponibil

Regiune

Cooperativ

,

Assault Squad 2 Men of War Origins PC Box Art Coperta

1C Company și Digitalmindsoft prezentă Assault Squad 2: Men of War Origins, remake-ul modern al titlului original RTS bestseller, Men of War. Seria a fost îmbunătățită în mod constant în cei peste 10 ani. În această ediție, vei obține cea mai recentă calitate grafică și îmbunătățiri de gameplay combinat cu experiența originală și de neuitat ale campaniei din Men of War.

 

Comandă trupele Sovietic, Aliaților și Forțele germane în trei scenarii extinse, profită de punctele forte ale fiecărei națiuni și exploateză punctele slabe ale inamicului folosind o gamă largă de unități și tactici.

 

Întoarce-te pe câmpul de luptă și bucură-te de misiunile clasice cu zeci de îmbunătățiri, pentru o experiență de joc mai rafinată și echilibratî. Motorul GEM mult modernizat – acum cu suport pentru DirectX 11 – va asigura o experiență vizuală splendidă, ce îți va răsplăti această așteptare. Noii-veniți și fanii nu ar trebui să ezite să joace acest clasic foarte bine remasterizat!

Aspecte specifice pentru acest produs

  • O completă îmbunătățire a graficii la calitate HD și o un sunet remasterizat
  • Un motor de joc complet modernizată incluzând suport pentru DirectX 11 pentru Soft Particles, Depth of Field, Flora Translucency, Soft Alpha Rendering, SSAO și multe altele
  • Multe îmbunătățiri de gameplay, interfață și AI
  • Managementul unităților a  fost reconceput, incluzând colectarea de muniție automată și unități veterane
  • Un motor de fizică și balistică îmbunătățit
Vezi toate produsele din seria
Men of War
Asssault Squad 2: Men of War Origins se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Asssault Squad 2: Men of War Origins”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.