Evaluat la 9 din 10 bazat pe 2 recenzii (2 recenzii clienți)

Platformă

Disponibil

Regiune

- Recenzii: 2 - Evaluare:
Assassins Creed Syndicate Box Art

Londra. 1868. Revoluția Industrială. O eră de inventii si prosperitate, construit pe munca de sclavie a clasei muncitoare. Fii asasinul Jacob Frye și sora sa Evie Frye și recruta gașca ta, pentrue a lupta pentru dreptate în numele clasei muncitoare asuprite.

 

Conduce lumea suburbană pentru a relua Londra, într-o aventură viscerală plin de acțiune, intrigi și lupte brutale.

 

Nu toată lumea se pot bucura de beneficiile de dezvoltare din Londra. În ciuda faptului că cetățenii sunt combustibilul Imperiul Britanic, ei nu sunt altceva decât sclavi legalizați care dau profiturile unei minorități.

 

Condițiile de viață în mizerie îi va duce pe muncitorii de clasă mică să se alătură în semn de protest și să formeze un nou tip de familie, bande, care apelează la o viață în lumea interlopă, în lupta lor pentru a supraviețui.

 

Asasinii vin sa lamurească un conflict vechi, ce implică lideri de la Londra și care va avea ecou de-a lungul istoriei moderne, de la lumea interlopă la cea mai înaltă clasă.

 

Alături de Jacob Frye și sora lui gemănă Evie, vei schimba soarta a milioane în Assassin Creed: Syndicate. Ridicați și conduceți lumea suburbană pentru a pune capăt dominației corupției în Londra.

Assassin’s Creed: Syndicate dispune de mai multe versiuni

Assassin’s Creed: Syndicate Gold Edition include:

– Jocul Assassin’s Creed: Syndicate
– DLC-ul Assassin’s Creed: Syndicate Season Pass

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

  • Preia controlul Londrei suburbane – cu conducerea lui Jacob, jucătorul poate organiza cea mai puternică gașcă al Marii Britanii, singura forță capabilă de a contesta elita, înfrângerea bandelor rivale și să aducă libertate maselor oprimate. Prin infiltrarea comandamentelor inamice, folosind un arsenal de arme, domină lumea sub urbană din Londra.. Jefuind trenuri sau salvarea sclavilor, nimic nu va împiedica jucătorul de la aducerea dreptate străzile fărădelege din Londra.
  • Primul joc Assassin’s Creed dintr-o eră modernă – Fii rebel și insolent alături de Iacov Frye, pregătește-te pentru a lupta și confruntarea cu dușmanii săi. Utilizați îmbunătățitele tactici stealth pentru a evita pe vrăjmașii voștri și folosește arsenalul de arme, inclusiv cuțit Kukri, rozete și un baston sabie de alamă. Utilizați noile tehnologii, cum ar fi cabluri de lansare pentru a urca clădiri în câteva secunde și surprinde inamicii.
  • Exploră lumea dinamică industrială a Londrei – de la Palatul Buckingham până la Big Ben, luptă si triumfa în lumea deschisă a gigantei Londra. Fă parkour pe căruțe în mișcare pentru a urmări dusmani sau pentru a fugi după un atac îndrăzneț, ia frâiele vagoanelor și participă la curse de stradă, fără reguli sau concepe un traseu de distrugere pe bordul vapoarele cu aburi de pe râul Tamisa.
  • Anihilează inamicii cu lupte brutale corp la corop – Nu ezitata să lovești pe contraatac și mișcări foarte rapide, folosind un sistem o atacuri ofensive. Alegeți cum să faci față fiecărei lupte, fie cu noi arme sau folosind mediul din jur, pentru a efectua knockout-uri creative și unice.

Cumpără și un expansion pentru Assassin’s Creed: Syndicate

Vezi toate produsele din seria
Assassin’s Creed
Assassin’s Creed: Syndicate se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Ubisoft

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului pe adresa de e-mail.

Assassin’s Creed: Syndicate

Assassin’s Creed: Syndicate

Dată lansare

23 Octombrie 2015

Platformă

PC PS4 Xbox One

Gen

Acțiune

Producator

Ubisoft

2 recenzii pentru Assassin’s Creed: Syndicate

  1. (achiziție verificată) – Evaluat la 8 din 10
    Sper sa nu mai avem probleme de genul zburat pe matura.
  2. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
    Il astept cu nerabdare, precomandat din prima zi. Multumesc

Revizuiți “Assassin’s Creed: Syndicate”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.