Evaluat la 8 din 10 bazat pe o recenzie a unui client (1 recenzie client)

Platformă

Disponibil

Regiune

Controller

- Recenzii: 1 - Evaluare:
Assassins Creed Chronicles China Box Art

Universul Assassin’s Creed prezintă o nouă saga care va purta jucatorii în trei scenarii și perioade diferite. Căderea dinastiei Ming, războiul dintre Imperiul Sikh și India, precum și rezultatele Revoluției Roșii din Uniunea Sovietică.

 

Jocul este conceput pentru cei care sunt maeștri de stealth și entuziasmați să rescrie istoria jocului Assassințs Creed lui. Puteți folosii asasini ucigași Shao Jun, Arbaaz Mir și Nicolai Orelov într-o experiență 2.5 D reimaginată.

 

Prima parte a acestei aventuri va fi în China, în 1526, când începe prăbușirea dinastiei Ming. Devenind Shao Jun iunie, ultimul asasin din Brotherhoodul Chinez, veți reveni la ținut dornic de răzbunare. Instruită recent de către legendarul Ezio Auditore ea este hotărâtă să restabileazcă puterea Frăției care a fost destrămată.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

Fi martor la căderea unui imperiu: Calatorește prin China și fi martor la peisaje și scenarii legendare. Alergați pe acoperișurile Orașului Interzis în timp ce sunteți urmăriți de dușmanii sau ascundeți-vă în umbra Marelui Zid, în același timp, cunoașteți figuri istorice și descoperă acest mare imperiu.

Imersați-vă  într-o direcție artistică exclusivă: Inspirat de elemente tradiționale ale Chinei secolului XVI într-o fuziune estetică cu stiluri mai moderne și impresionismul , joculvă va scoade în evidență detalii care aduc viață narațiunii.
Nouă dimensiune de Stealth: Jocul aduce fiorul de a fi un ucigaș antrenat în 2.5D. Explorează situații diverse, ascunde-te, păcăleștete dușmani, utilizați fluiere, înfățișări diferite … pentru a găsi și elimina ținta.
Experimentați o mecanică fluidă, de luptă: În toate jocurile francizei libertatea de mișcare a fost întotdeauna esențială. Fi alert la pericole, escaladează clădiri sau furișează-te. Jocul va face sa te simti ca poti face orice.

Arsenalul lui Shao Jun este acum disponibil: Dacă nu reușiți să vă infiltrați silențios Shao Jun poate folosi un arsenal complex și plinj de stil. Tehnicile de arte marțiale, sabia puternică Kian sau lama asasinilor de pantof.

Navigați prin diferite scenarii: Comută între planurile de mediu puteți alege calea care se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastră. Descoperă noi regiuni, completați misiuni secundare, colectați obiecte ascunse sau ia cel mai rapid traseu către țintă

Vezi toate produsele din seria
Assassin’s Creed
Assassin’s Creed Chronicles: China se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Ubisoft

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului pe adresa de e-mail.

Assassin’s Creed Chronicles: China

Assassin’s Creed Chronicles: China

Dată lansare

22 Aprilie 2015

Platformă

PC PS4 Xbox One

Gen

Acțiune

Producator

Ubisoft

1 recenzie pentru Assassin’s Creed Chronicles: China

  1. (achiziție verificată) – Evaluat la 8 din 10
    Un joc destul de bun pot spune, cu multe elemente de ninja, chiar daca nu prea seamana cu clasicul gameplay din AC

Revizuiți “Assassin’s Creed Chronicles: China”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.