Evaluat la 10 din 10 bazat pe o recenzie a unui client (1 recenzie client )

Platformă

Disponibil

Regiune

Cooperativ

,

Controller

- Recenzii: 1 - Evaluare:
Arma III Apex Box Art

Înrolează-te pentru serviciul activ alături de Arma 3 Apex și lansează-te într-un nou conflict. Cu caracteristicile sale geografice distincte, arhipelagul Tanoa amplasat în Sudul Pacificul, introduce oportunități noi pentru toate tipurile de operațiuni de luptă.

 

Intră în gameplay-ul tactic bine cunoscut al jocului Arma 3, unde mișcarea, tirul, și munca în echipă contează cu adevărat. Utilizează vehicule noi, arme și uneltele pentru a depăși provocările unui teren străin ostil.

 

Expansiunea Apex reprezinta apogeul a peste 15 ani de dezvoltare a seriei ARMA. Bucurați-vă de una dintre experiențele de joc cele mai semnificative de pe PC; simte adrenalina și senzația de bucurie atunci când ieși victorios dintr-o bătălie câștigată din greu, descoperă o platformă de evoluție continuă plină cu conținut oficial și creat de jucători, și fă parte dintr-un grup ce numără mii de membri activi din toate colțurile lumii.

 

Autentic, deschis și divers – aceasta este experiența militară de pe PC în cea mai bună formă. Bine ai venit în Arma 3 Apex!

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

  • O nouă regiune – Tanoa – O regiune nouă, plină de vegetație luxuriantă tropicală, obiective turistice unice, o istorie bogată și monumente impresionante concepute de ingineria modernă, această suprafață de 100 km² din Sudul Pacificului este construită pentru a sprijini luptele autentice la scară largă. Locațiile variate din Tanoa, cum ar fi pădurile tropicale, vulcan, favelas, fabrica de trestie de zahăr, și portul industrial sunt prezente pentru a satisface toate tipurile de scenariu. Fie că este vorba de a efectua un atac masiv, o operațiune sub acoperire la scară mică, război în junglă, sau orice altceva potrivite pentru o setare de Sud Pacific – Tanoa este destinația aleasă. Următoarea aventură te așteaptă.
  • Noi facțiuni, 13 noi arme, uniforme și echipamente – În timp ce încearcă să își sporească influența strategică în Pacificul de Sud, NATO și rezistența CSAT se confruntă cu-o organizație criminală locală, cu rădăcini adânci în Tanoa. Constând din criminali înarmați și foști paramilitari, această nouă facțiune, Syndikat, este implicată în multe operațiuni ilicite în întreaga regiune, care transportă arme de foc moderne familiare precum AKS-74U, AKM și AK-12 puști de asalt, LIM-85 Light Machine Gun, lansator RPG-7, și pistolul PM de 9 mm. NATO și CSAT, pe de altă parte, trimit operatori foarte bine pregătiți, cu armament nou și foarte modern, cum ar fi armele de asalt SPAR-16, armele chineze CAR-95, Type 115 Assault Rifle, CMR-76 și SPAR-17 împreună cu uniforme noi termice  de mascare, articole pentru acoperirea capului, rucsaci, NVG (ochelari de vedere pe timp de noapte ), elemente optice ERCO pentru arme, și multe altele.
  • 10 noi vehicule – Expansiunea Apex oferă mai multe oportunități de joc prin introducerea unor clase noi de vehicule. Folosește-te de flexibilitatea oferită de V-44 X Blackfish și Y-32 Xi’an VTOL (Avion ce poate decola și ateriza vertical) care combină punctele forte ale avioanelor și elicopterelor. Trebuie să te deplasezi rapid pe teren? Navighează pe terenul accidentat al insulei Tanoa cu un Prowler rapid și flexibil sau Qilin LSVs (Light Strike Vehicle). Pentru a finaliza obiective cu pierderi minime, arsenalul din Arma 3 de asemenea, întărit de două noi UCAV (Combat Unmanned Aerial Vehicle): KH-3A Fenghuang și MQ-12 Falcon. În plus, așa cum ar fi de așteptat într-o insula tropicala, Arma 3 apex include vehicule civile noi adecvate, sub formă de MB 4WD Offroad Car, Cezar BTT Propeller Airplane, RHIB și jetski.
  • Campanie co-op și moduri multiplayer end-game – Preia rolul unui operator special al NATO CTRG în campania single player sau co-op unde până la 4 jucători pot experimenta „Protocol Apex”. Conectat la evenimentele din campania originală „The East Wind”, echipa ta este trimisă în Tanoa, în scopul de a preveni un dezastru umanitar, dar repede se confruntă cu o amenințare mult mai mare decât se așteptau. Campania de co-op este formată din misiuni extrem de rejucabile, prezentând o structură drop in – drop-out, precum și modalități de a modifica dificultatea în funcție de numărul de jucători. În plus față de campania co-op, Arma 3 Apex două noi scenarii multiplayer End Game pe Tanoa, precum și un nou scenariu singleplayer Showcase End Game pentru a familiariza jucătorii cu obiectivele și regulile modurilor.
  • Conținut adițional Apex – Expansiunea Apex este completată de o gamă largă de conținut suplimentar. Aceasta include: Jandarmeria (Gendarmerie faction) (agenția locală de aplicare a legii din Tanoa), înarmată cu noul SMG Protector 9 mm, reîntăriri NATO și CSAT sub forma unor forțe speciale și unități expediționare din Pacific, o selecție de arme și vehicule existente în Arma 3 existente revopsite într-un model de camuflaj specific Pacificului de Sud, noi tipuri de caractere: Tanoan și Chinez, noi protocoale de radio: franceză, franceză-engleză, și chineză, noi elemente de mediu și recuzită pentru creatorii de conținut, un scenariu Tanoa Zeus Game Master, 13 noi Realizări Steam, și coloana sonoră oficială Arma 3 Apex.
Vezi toate produsele din seria
ARMA
Arma III Apex se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Arma III Apex

Arma III Apex

Dată lansare

11 Iulie 2016

Platformă

PC

Gen

Shooter

Gen

Bohemia Interactive

1 recenzie pentru Arma III Apex

  1. (achiziție verificată) – Evaluat la 10 din 10
    O campanie minunata si harta este foarte reușita. O tonă de echipament și arme + noi vehicule. Merita

Revizuiți “Arma III Apex”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.