La trei ani după conflictul din Chernarus, prezent în originalul ArmA 2, un nou focar explodează în regiunea Green Sea. Forțele coaliției conduse de armata americană sunt dislocate în Takistan pentru a restabili rapid pacea și pentru a preveni apariția altor victime din rândul civililor.

 

Te vei înrola în diferite roluri în cadrul armatei Statelor Unite, de la infanteriști de bază, la agenți speciali; la piloți și tanchiști.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

  • Conținut nou – O nouă campanie pentru ambele moduri singleplayer și multiplayer. O gamă largă de noi tutoriale, scenarii unice și moduri multiplayer
  • O lume de joc masivă – Trei noi hărți bazate pe Asia Centrală includ un mediu urban expansiv, deșert și teren muntos complet destructibil și interactiv
  • Unități și vehicule extra – Facțiuni multiple pentru toate statele implicate inclusiv armata Statelor Unite, Națiunilor Unite, Takistani și gherilele care introduc în total peste 300 noi unități, arme și vehicule
  • Experiență de război completă – Integrându-se în totalitate cu originalul ArmA 2 pentru o experiență de război la scară largă simulată într-un mod autentic, extrem de realist. Dar ce se află într-adevăr la capătul drumului? Noile caracteristici ale acestei campanii includ managementul de echipamente, inclusiv cumpărarea/vânzarea de arme.
  • Elemente de joc unice – Rucsaci detașabili cu echipament, optică avansată pentru arme, modelare de penetrare a materialului, simulare în timp real a vehiculelor controlate de la distanță (UAV), libertatea de a decide și acțiuni cu consecințe vizibile sunt prezente în joc pentru a completa experiența ARMA.
Vezi toate produsele din seria
ARMA
Arma II: Operation Arrowhead se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Arma II: Operation Arrowhead

Arma II: Operation Arrowhead

Dată lansare

29 Iunie 2010

Platformă

PC PS3 Xbox 360

Gen

Acțiune

Producator

Bohemia Interactive

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Arma II: Operation Arrowhead”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.