Platformă

Disponibil

Regiune

Cooperativ

,

Controller

Anthem PC BoxArt Coperta

Pe o lume lăsată neterminată de zei, o facțiune umbroasă amenință întreaga omenirea.

Singurul lucru care stă între acești răufăcători și tehnologia veche pe care o doresc sunt Freelancerii.

 

Alătură-te altor trei jucători și asamblați costume de înaltă tehnologie, artizanale, unice și puternice. Explorați ruinele uriașe, luptați cu dușmanii mortali și descoperiți obiecte de colecție. Cu fiecare misiune, voi și Javelinul vostru cresc în putere. Luptați împotriva pericolelor unei lumi în continuă schimbare. Ridicațivă și unițivă pentru a învinge răul. Triumf ca unul.

 

Anthem vă invită să experimentați un set de acțiune-RPG cooperativ într-o lume nouă și misterioasă conceput de BioWare și EA.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

  • Eroi individuali se unesc într-o singură entitate – Inima jocului Anthem este o experiență socială conectat unde vei participa alături de alți 3 prieteni în mod cooperativ la o aventură ceea ce permiază atât lucrul în echipă cât și abilitățile individuale. Fiecare alegere de Javelin va stabili rolul și contribuția strategică în echipă. Porniți împreună într-o expediție sau cheamă prieteni prin sistemul de contracte ce îți va permite să primești ajutor la provocările dificile. În timp ce vei explora vei descoperi o poveste captivantă plină de personaje memorabile. Un sistem inteligent si bine implementat îți va oferi posibilitatea de a găsi și alătura altor jucători într-o aventură comună.
  • Alege dintr-un arsenal de exoschelete personalizabile – De fiecare dată când intrii în lume precum un Freelancer, vei putea accesa și selecta dintr-o colecție de exoschelete Javelin – armură ce a fost construită cu scopul de a permite piloților o imensă forță ofensivă și defensivă. Folosind arme masive și puteri distructive, rezistă la lovituri care ar putea crăpa oasele, mișcă-te la viteze incredibile, zboară deasupra cerului sau afundă-te în apele misterioase. În timp ce vei juca, pilotul tău va progresa alături de exoscheletul său. Deblochează și echipează abilități și arme mult mai puternice în timp ce îți împingi abilitățile la maxim.
  • Personalizează-ți propriul Javelin pentru a îți arăta realizările – În timp ce vei progresa și înfrânge inamici puternici, vei colecta loot și realiza provocări în joc, deblocând în același timp opțiuni de personalizare ce îți va transforma Javelin-ul într-un testament vizual al abilităților și realizărilor tale.
  • Explorează o lume în continuă schimbare plină de mister și pericol – Propulsat de motorul grafic Frostbite, Anthem este un joc vizual spectacular care evoluează într-o lume open world plină de condiții, pericole și inamici imprevizibili. Precum un serviciu live, Anthem se va schimba și evolua în timp, introducând noi povești, provocări și evenimente. Această lume este pe cât de frumoasă pe cât de mortală, și te va provoca la maxim cu fiecare nouă experiență la care te vei alătura împreună cu echipa ta de Freelancer.
Anthem se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Origin

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Origin pe adresa de e-mail.

Anthem

Anthem

Dată lansare

22 Februarie 2019

Platformă

PC PS4 Xbox One

Gen

Acțiune

Producator

BioWare

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Anthem”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.