Platformă

Disponibil

Regiune

Controller

Amnesia The Dark Descent Coperta

Amnesia The Dark Descent este un joc horror first person de supraviețuire. În caz de aveți nevoie de  o sperietură bună într-un mediu incredibil de înfiorător și cu o poveste bine închegată, atunci acesta este un joc pentru tine. Jocul reușește să fie fantastic de înfricoșător adăugând o mulțime de profunzime și imersiune. Pereții vor părea că se miște, puteți auzi sunetele morților, vântul și chiar ceea mai mică foșnitură vă va face să săriți de pe scaun în acest joc cu adevărat înfricoșător. Prin nevoia constantă de a avansa pentru a evita întunericul care te urmărește dar și prin aspectul că odată cu avansarea ta în această lume te scufunzi și mai mult în întuneric se creează o adevărată experiență horror.

 

Singura modalitate de a supraviețui este de a te stimula și prin continuarea chiar și în cele mai mari ostilități, va trebui să fi mereu pregătit și gata de fugă în fața monștrilor oribili care se plimb în jurul tău.

 

Nu îți amintești ce s-a întâmplat sau cum ai ajuns acolo, dar ești blocat în mijloc și exact asta te lasă cu un sentiment de neajutorare pe care uneori nu îl vei putea suporta.

Galerie de imagini pentru acest produs

Vezi toate produsele din seria
Amnesia
Amnesia: The Dark Descent se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Amnesia: The Dark Descent

Amnesia: The Dark Descent

Dată lansare

17 Februarie 2011

Platformă

PC

Gen

Horror

Producator

Frictional Games

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Amnesia: The Dark Descent”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.