Platformă

Disponibil

Regiune

Age of Empires 3 Coperta

Condu facțiuni puternice europene care caută să se extindă, sau condu șefii de război în timp ce explorează lumea nouă, sau chiar du-te în Asia și determină rezultatul luptelor din dinastiile din Asia.

 

Age of Empires III oferă jucătorilor un nou nivel de realism, cu grandioase detalii vizuale și fizică avansată. Jocul reia unde Age of Empires II: Age of Kings s-a încheiat, plasându-te în poziția de a controla o super-putere europeană, care este determinată sa exploreze, cucerească și să colonizeze lumea nouă. Aceste epoci oferă scene uimitoare, de la catedralele europene sau  colibele tribului de nativii americani și unitățile de luptă ale epocii industriale cum ar fi infanterie, cavalerie și nave uriașe care se folosesc de tunurile uriașe pentru a-și distruge inamicii . În plus față de upgrade-uri noi, Age of Empires III, are parte de asemenea, de noi elemente de joc cum ar fi conceptul de Home City, noi civilizații, unități, tehnologii, și o campanie captivantă single-player, care se învârte în jurul a 3 generații.

Această colecție includă cele 3 titluri epice din seria Age of Empires III:

- Age of Empires III
- Age of Empires III The War Chiefs
- Age of Empires the Asian Dynasties

Galerie de imagini pentru acest produs

Age of Empires 3: Complete Collection se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

Age of Empires 3

Age of Empires 3

Dată lansare

18 Octombrie 2005

Platformă

PC

Gen

Strategie

Producator

Ensemble Studios

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “Age of Empires 3: Complete Collection”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.