Platformă

,

Disponibil

Regiune

Cooperativ

7 Days to Die Coperta

Bazându-se pe tema jocurilor horror de supraviețuire, jucătorii în 7 Days to Die trebuie să exploreze orașele abandonate pentru a găsii materiale și provizii. Astfel poți să cauți după elemente ce te țin în viață precum alimente arme dar și unelte de construcție ce te pot ajuta să îți creezi propriile clădiri, fortărețe și adăposturi. Pentru a îți apăra munca te poți folosi de o mare varietate de capcane. Joacă singur sau alături de prieteni având posibilitatea să îți creezi propriul server.

Galerie de imagini pentru acest produs

Aspecte specifice pentru acest produs

O lume unică generată aleator – De fiecare dată când dorești să te joci singur sau cu prietenii poți să intri pe un server nepopulat, astfel jocul îți va genera o hartă unică ce poate prezenta orașe impunătoare, lacuri, munți văi și locații neexplorate.
Mediu destructibil – Structurile, obiectele dar și terenul de sub tine poate fi distrus și reclădit așa cum vrei tu. Toate acestea se realizează în timp real.
Clădiri ce pot fi îmbunătățite – Fiecare structură odată construită poate fi modificată. Astfel dacă ai creat fortul mult dorit dar ai uitat ceva, nu va trebui să îl distrugi și să reîncepi. Pur și simplu modifică elementele pe care le vrei pentru a-ți crea un adevărat castel.
Elemente reale de integritate – Atunci când construiești ceva trebuie să ai o mare atenție la materialele folosite. Dacă plasezi ceva unde nu trebuie aceasta poate să se prăbușească peste tine.
Gamă variată de obiecte construibile – Poți construi peste 230 de obiecte, astfel în timp ce culegi toate elementele necesare pentru a le face posibile, uneltele tale se vor degrada. Folosește-te de abilitățile învățate pentru a le recondiționa și repara înainte să fie prea târziu.
Plante și animale – Descoperă semințe pentru a-ți crește propria recoltă, iar dacă acestea nu îți mai ajung avântă-te în sălbăticie pentru a face rost de carne de la animalele din jur.
Mod cooperativ – Te-ai plictisit de jocurile de supraviețuire în care lupți mai mult împotriva oamenilor decât zombilor? Împreună cu prietenii tăi formează-ți o echipă. Astfel vă va fi mult mai ușor să luptați împotriva zombilor și să construiți adăposturile repede și în siguranță.

7 Days to Die se află în stocul furnizorului si poate fi livrat în maxim 12 ore de la confirmarea comenzii.
Vezi ghidul de activare pe Steam

... după finalizarea comenzii veți primi cheia jocului de Steam pe adresa de e-mail.

7 Days to Die

7 Days to Die

Dată lansare

13 Decembrie 2013

Platformă

Mac PC PS4 Xbox One

Gen

Supraviețuire

Producator

The Fun Pimps Entertainment

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fiți primul ce revizuiește “7 Days to Die”

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.