1
Notificările mele
LocoRoco 2 Remastered

Social

Evaluare

7/10 din 1 vot

Popularitate

4435 681 poziții

Dată lansare

9 Decembrie 2017

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

floryna.diana@gmail.comDianaDianaDianaLevel 38 - 3228

PEGI

PEGI 3

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Ediția remasterizată a LocoRoco 2, un joc arcade popular lansat inițial pe PlayStation Portable. Ca și ediția remasterizată a primei tranșe, Caracteristicile LocoRoco 2 Remastered, mai presus de toate, au îmbunătățit sistemul vizual și controlul adaptat la caracteristicile giroscopice ale controlerului DualShock 4. În LocoRoco 2 Remastered, jucătorul își asumă rolul unei mingi galbene vesele, care se deplasează prin locațiile colorate și se alimentează cu fructe pentru a-și mări dimensiunea. Pentru a împinge mingea înainte, un jucător trebuie să încline controlerul pentru a imita gravitatea. La un moment dat, protagonistul principal poate fi împărțit în bile mai mici, pentru a stoarce prin anumite locuri strânse. Folosind această tehnică și combinând-o cu platforma de sărituri, jucătorii trebuie să traverseze diverse locații, să descopere nivele secrete și să evite obstacolele. LocoRoco 2 Remastered oferă o nouă rezoluție adaptată ecranelor TV, păstrând în același timp vizuale intacte – jocul are încă o grafică 2D simplă, dar foarte colorată.

Mecanici

În LocoRoco 2 Remastered, jucătorul își asumă rolul de minge galbenă veselă, care se deplasează prin locații colorate și se hrănește cu fructe pentru a-și mări dimensiunea – cu cât devine mai mare, cu atât devine mai lent, fără a menționa dificultatea de a se potrivi în unele puncte atente. În funcție de nevoile jucătorului, principalul protagonist poate fi împărțit în bile mai mici, precum și reunit din nou împreună.

Secretul succesului jocului se află în sistemul de control interesant. Pentru a împinge mingea înainte, trebuie să-și încline controlerul într-un mod care să imite gravitatea. Folosind acest sistem și combinându-l cu jumping pe platformă, jucătorii pot traversa diferite locații, pot descoperi nivele secrete și pot evita obstacolele întâmpinate.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "LocoRoco 2 Remastered" unui prieten