1
Notificările mele
Live Zombies

Social

Dată lansare

28 Iunie 2016

Platformă

Gen

,

Dezvoltator

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Live Zombies a fost creat pentru prima dată de Dennis Magnusson ca un proiect de licență cu prietenul său Fredrik Olsson. Jocul se bazează pe Generarea conținutului procedural online (Online PCG) unde conținutul jocului este generat de pe internet. În Live Zombies jocul este transmis și spectatorii interacționează cu fluxul, fie prin intermediul comenzii de chat din Twitch, fie prin intermediul unei pagini web. Spectatorii pot interacționa cu streamer-ul prin crearea unui zombie, controlul statisticilor zombiei și să-l faci în joc.

Moderatorii fluxului pot, de asemenea, să declanșeze evenimente pe care spectatorii pot vota. Fiecare vot este pus într-o urnă virtuală amestecată și aleasă la întâmplare. Intrarea selectată în acel eveniment este declanșată și toate aceste informații despre eveniment sunt afișate fie în suprapunerea fluxului, fie pe pagina de pornire. Această configurație este făcută astfel încât streamerul să nu fie conștient când se va întâmpla un nou eveniment.

Acest joc este la începutul jocului Alpha, mecanica jocului și conținutul se pot schimba. Paranoia SoundFogDrunkSet de sănătate! FullHalfQuaterChange Zombies StunFasterStrongerGame Speed ​​Ultra FastFastSlowUltra SlowChangeaza sanatatea totala? DoubleSomeFewRemove HalfAmmo Bag FewSmallMediumBigHuge

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Live Zombies" unui prieten