1
Notificările mele
Little Inferno

Social

Evaluare

8/10 din 1 vot

Popularitate

1458 149 poziții

Dată lansare

18 Noiembrie 2012

Platformă

, , , , ,

Gen

,

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

, , , , , ,

Website

Website oficial

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Little Inferno este primul joc de Tomorrow Corporation și a fost lansat pentru Wii U, Mac, Linux, Windows și iOS. Prima teaser a jocului a fost prezentată pe data de 11 iulie 2012. Remorca a arătat o publicitate prietenoasă pentru un șemineu și a plasat-o drept singura modalitate de a supraviețui unei noi perioade de gheață. Jocul se află „aproape în întregime” în jurul acestui șemineu și implică arderea „unor bușteni de foc, roboți țipători, cărți de credit, baterii, pești care explodează, dispozitive nucleare instabile și mici galaxii”. Jocul are un stil de artă care amintește de World of Goo. Versiunea Wii U a fost lansată pe data de 18 noiembrie 2012, iar versiunile Windows, Mac și Linux au fost disponibile o zi mai târziu. O versiune iOS a fost lansată pe 31 ianuarie 2013. Little Inferno se învârte în jurul propagării realiste a focului în mediul controlat al noului dvs. jucărie „Little Inferno”, un produs al Tomorrow Corporation (o corporație fictivă în cadrul joc, dar și numele dezvoltatorului jocului).

Elementele sunt de diferite materiale, dimensiuni și scară și sunt achiziționate din cataloagele din joc. Articolele de ardere produc monede folosite pentru a achiziționa mai multe articole, precum și ștampile care sunt folosite pentru a crește viteza de livrare la comenzile dvs. Jocul include, de asemenea, un sistem combo în care combinarea anumitor elemente în șemineu produce reacții unice și recompensează jucătorul cu monede și ștampile bonus. Povestea progresează, iar cataloagele tematice suplimentare devin disponibile pentru cumpărare, permițând combinații mai complexe. Cataloagele de articole includ categorii cum ar fi: jucării în plus, comestibile, un catalog masculin orientat spre machism, jocuri video și mai multe piese conceptuale, cum ar fi „e-mail” și „Internet nor”. Jocul include, de asemenea, unele elemente luminoase de joc de aventură cu copaci de dialog. Proprietarul Tomorrow Corporation, producătorul șemineului Little Inferno.

Caracterul jucătorului vecinul apropiat. Ea are, de asemenea, un șemineu Little Inferno. Pe măsură ce jocul avansează, ea va trimite scrisori de caractere pentru jucător și, ocazional, va cere articole de la jucător.

El dă raportul meteorologic într-un balon meteorologic. Costul catalogului: 100Cost: 150Cost: 225Cost: 340Cost: 525

Elementele pot fi cumpărate din cataloage și stocate în cutia poștală (situată în partea de jos a ecranului). Inițial, numărul maxim de elemente care pot fi deținute este de 4, dar poate fi, de asemenea, actualizat pentru o taxă. 5 Articole – 306 Items – 1007 Items – 450

care poate fi cumpărat aici. OS: Win 7, Vista și XPProcesor: 1.5 GhzRAM: Drive 1GBHard: 200 MBVideo Card: Veți avea nevoie de o placă grafică care să accepte Shader Model 2.0 sau mai mult și DirectX 9.0c.OS: OSX 10.6 sau mai recentProcesor: 1.5 GhzRAM: Drive 1GBHard: 200 MBVideo Card: Veți avea nevoie de o placă grafică care să suporte OpenGL 2.1 sau o versiune ulterioară.Procesor: 1.5Ghz CPUMemory: 1GB RAMHardDispozitiv: 200 MBVideo Card: placă grafică care acceptă OpenGL 2.1 < p>

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Little Inferno" unui prieten