1
Notificările mele
Lethal League

Social

Evaluare

8/10 din 1 vot

Popularitate

1953 159 poziții

Dată lansare

27 August 2014

Platformă

, , ,

Gen

,

Dezvoltator

Distribuitor

Limbă

Website

Website oficial

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Lethal League este un joc de lupte multiplayer realizat și lansat pe jocurile Steam by Reptile. În Liga Lethal, singurele mijloace ale jucătorilor de a ataca adversarii lor este cu o minge anti-gravitație ricoșeu. Prototipul original produs de Reptile este încă jucabil ca un joc de browser gratuit.

Lethal League este jucat într-o etapă 2D dreptunghiulară. Cei 2-4 jucători vor încerca să lovească mingea la adversarii lor, evitându-se în același timp să fie loviți de minge. Odată ce un jucător a lovit mingea, este sigur de minge până când altcineva îl lovește. Pe măsură ce viteza mingii devine exponențial mai rapidă, lovind cu succes mingea și evitând lovirea devine din ce în ce mai puțin realistă. Fiecare lovitură mărește automat viteza mingii, în timp ce loviturile de lovituri (ținând jos în timp ce leagă) dublează viteza (indicată în partea de jos a ecranului). Fiecare personaj are, de asemenea, propriul său unic special, declanșat atunci când contorul său special este plin, ceea ce poate schimba modul în care mingea funcționează după ce a lovit-o pentru o scurtă perioadă de timp. Jocul are atât multiplayer local, cât și online. Lethal League a fost prezentat în runda finală a turneului Mystery Game la turneul Ultimate Fighting Game 9, care a avut loc la Chicago, Illinois pe 26 mai 2013.

Liga Lethal are în prezent un total de șase personaje care pot fi redate. Fiecare are un unghi propriu la care au lovit mingea și un hit special pe care îl pot efectua atunci când contorul lor este plin.

p>

Special: Răsuciți-vă și loviți mingea de două ori la rând, precum și controlul timpului celui de-al doilea hit.

Nume: Sonata atunci când este în aer.

Nume: Switch

Special: efectuați o înclinare a călcâiului și apoi lansați mingea la un unghi prestabilit.

Nume: Blocaj

Special: Mananca mingea si fie o apuca, fie o incalzeste cand masura este plina.

p> Special: Permite mingea să teleporteze spre cealaltă parte a hărții atunci când aceasta ar fi în mod normal sări.

Nume: Dice

Special: Controlează arcul mingii cu intrări direcționale .

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Lethal League" unui prieten