1
Notificările mele
Legrand Legacy: Tale of the Fatebounds

Social

Evaluare

7/10 din 1 vot

Popularitate

3389 din 6270 jocuri

Dată lansare

24 Ianuarie 2018

Platformă

, , ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Finanțare

Moduri de joc

Limbă

,

Contribuitori

contact@digitalgames.roBlackMatterBlackMatterBlackMatterLevel 49 - 5113

PEGI

PEGI 16

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Într-un teren de război sfâșiat de Legrand, un sclav numit Finn este forțat să se lupte pe arena, și în timpul unui asemenea duel, el dezvăluie o putere neobișnuită pe care nu o poate controla în întregime. Aceasta atrage atenția unui om bogat care decide să-l cumpere și să-l elibereze pe Finn. Amândoi se îmbarcă într-o călătorie pentru a salva fiica bogatului. Finn nu are nicio idee că această călătorie este doar începutul aventurii sale pe care ar putea deveni speranța pentru rudele sale și chiar pentru întreaga lume.

Mecanici

Legrand Legacy: Tale of the Fatebounds pentru PC / Windows este un jRPG puternic inspirat de clasicul genului, cum ar fi Final Fantasy VII, Grandia și Xenogears. Dezvoltat de SemiSoft, jocul combină explorarea mediilor 2D compuse din medii pre-redate cu bătălii 3D, în care jucătorii controlează mai multe personaje și trebuie să-și folosească abilitățile (cum ar fi atacuri și vrăji).

Jocul include mai multe elemente suplimentare, cum ar fi minigames (de exemplu, garduri și pescuit) și sistemul de strategie care permite jucătorilor să comande o armată și să se angajeze în bătălii pe scară largă. La un moment dat, veți avea ocazia să dezvoltați Castelul Durnville și să utilizați noile servicii furnizate de ex. furnizori și fierari.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Legrand Legacy: Tale of the Fatebounds" unui prieten