1
Notificările mele
LEGO Racers 2

Social

Evaluare

8/10 din 1 vot

Popularitate

1131 4 poziții

Dată lansare

4 Octombrie 2001

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

Limbă

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Lego Racers 2 este continuarea Lego Racers publicată de Taito Corporation. Jocul a fost dezvoltat de ATD și Pocket Studios. În Lego Racers 2 există cinci lumi noi, primul fiind „Golful Sandy”. După ce a terminat alte 3 lumi, jucătorul intră în lumea finală cunoscută sub numele de „Xalax”. Aici jucătorul va conduce șeful final „Rocket Racer” într-un stadion gigantic pentru titlul de „cel mai mare curse în galaxia Lego”. Un jucător se va deplasa din lumea întreagă dacă câștigă cinci curse și va colecta cărămizi de aur. Rocket Racer Există doar trei curse care se întorc din Lego Racers:

Există cinci lumi diferite în jocul Lego Racers 2 care se bazează pe teme diferite. În plus, fiecare dintre lumi este proiectat din seturi originale Lego. Cele cinci lumi sunt: ​​

ArcticSandy Bay – Această lume se bazează pe seturi Lego Town. Aceasta este o insulă care are un oraș, locuri de construcție și o mulțime de plaje. Această lume, precum și celelalte lumi au portaluri pentru a ajunge în diferite lumi. Această lume are patru șefi pe care trebuie să le faceți înainte de a ajunge în alte lumi. Dino Island – Această lume se bazează pe seturi Lego Adventures. Această lume este similară cu cea dintâi, deoarece este și o insulă. Diferența este că această lume are râuri, un vulcan, o junglă, un sat tribal, vechi ruine și are doar câteva plaje. Acest nivel conține ploaie constantă și rulează dinozaurii Lego. Marii – Această lume se bazează pe seturi de viață Lego pe Marte. Această lume are o serie de văi care se află între munți. Are o mină marțiană, o bază marțiană, o bază marțiană abandonată, o navetă spațială prăbușită, peșteri și râuri de lavă. Este posibil să ajungeți în vârful munților în roam liber. Arctic – Această lume se bazează pe seturile Lego Arctic. Această lume este o insulă cu un munte, un tanc cu autobuz, un labirint de gheață, un gheț peste lac și mai mulți șefi. În acest nivel există zăpadă constantă. Xalax – Această lume este singura lume care nu seamănă cu un set Lego existent. Aceasta lume este o cupola plina de fanii veseli si include un vulcan, lacuri de lava, sare, bucle si un tunel.

p> Muncitor FredMike PostmanFireman GavinP.C. Bobby

Sam Sinister – Mașina lui are un motor super.

Rigel – Este un marțian.

Rocket Racer – fostul cel mai rapid pilot.Pippen ReedSir Cunningham Sam SanisterCassiopeiaLightorWarriorLoopin’GearsSurferShredderScratchSpiky Un jucător poate primi upgrade-uri pentru mașinile lor, câștigând mini-jocuri. Fiecare dintre mini-jocuri este accesat prin conducerea printr-un vortex în timp ce explorează lumi. Există întotdeauna un mini joc simplu pe lume și un mini-joc dificil pe lume. Upgradările vin în trei categorii:

Grip – Aceasta îmbunătățește cât de bine mașina se transformă și modul în care slides.Power-Acest lucru poate îmbunătăți viteza mașinilor și poate determina cât de departe masina poate urca un mountain.Shield-Acest lucru controlează cantitatea de daune masina ta poate lua de la un adversar.

p> Există mai multe tipuri diferite de power-up-uri în acest joc care pot fi folosite în timpul cursei. Când conduci printr-o cărămidă Lego care se învârte, vei primi această pornire. Oricare ar fi terenurile de cărămidă, determină puterea pe care o aveți. Pentru a utiliza o pornire, apăsați butonul de foc. Power-up-urile sunt: ​​

Arme – Acest lucru permite racerului să ia cărămizi de la o altă mașină de curse. Simbolul pentru acest lucru este un ninja gri. Stealth – Acest lucru face ca mașina de curse să fie invizibilă celorlalți concurenți. Simbolul pentru acest lucru este un vulpe gri. Dll – Aceasta permite racerului să tragă o rachetă în fața altei mașini de curse. Simbolul pentru acest lucru este o mașină de foraj. Acest lucru permite călătorului să tragă un disc care zboară într-o mașină de curse. Simbolul pentru acest lucru este un disc cu blades.Missile – Aceasta permite racerului să tragă o rachetă într-o altă mașină de curse. Simbolul pentru aceasta este o sânge. Explosion – Acest lucru îi permite pe curse să pună un balon în jurul mașinii pentru a preveni atacurile. Simbolul pentru acest lucru este un nor de furtună. Whirlwind – Acest lucru îi permite cursantului să pună un vârtej de vânt în jurul mașinii și face alți curse să se îndepărteze. Simbolul pentru acest lucru este un twister.Destructabrick – Acest lucru permite călătorului să ia trei straturi de cărămizi de fiecare mașină de curse. Simbolul pentru aceasta este o cărămidă lego zboară. Lego Racers 2 Lego Racers 2 are mai multă libertate decât Lego Racers, deoarece jucătorul poate călători și poate vorbi cu alți oameni.

Lego Racers În versiunea originală Lego Racer ați fost limitată doar la karturi, dar în Lego Racers 2 puteți să conduceți camioane, trepte de tip rezervor, autoturisme, autovehicule și vehicule cu zăpadă cu schi. Lego Racers 2 conține mai multe cărămizi, dar mai puține personaje sunt disponibile pentru a alege decât Lego Racers originale. Nu poți schimba personajul în timpul povestirii, dar îți poți schimba mașina.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "LEGO Racers 2" unui prieten