1
Notificările mele
LEGO Alpha Team

Social

Dată lansare

23 Noiembrie 2000

Platformă

,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

Limbă

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Echipa LEGO Alpha se învârte în jurul rezolvării diverselor puzzle-uri prin poziționarea obiectelor, cum ar fi trambulinele, scările și laserele, pentru a permite echipei Alpha să treacă peste obstacole și să învingă dușmanii.

Mișcarea membrilor echipei Alpha nu este controlată direct de către jucător. Mai degrabă, jucătorul poate să întrerupă jocul și să stabilească poziția obiectelor și să plaseze plăcuțele de mișcare care să direcționeze în ce fel va merge un membru al echipei odată ce jocul este nepoluat.

Echipa Alpha este alcătuită din șapte membri: Dash, liderul echipei și expert în mișcare.

Crunch, expert în explozivi.

Cam, mecanic și expert în automobile.

Radia, expert la laser.

Flex

, expertul în frânghie.

TeeVee, echipa de ajutor robot sidekick.

Obiectivul principal al echipei Alpha este de a opri răul și misteriosul Ogel în căutarea lui de dominație mondială. Ogel folosește orbs pentru controlul minții pentru a transforma oamenii nevinovați în slujitorii lui de schelet, care sunt dușmanul principal al jocului. Echipa este echipată cu centuri speciale care le permit să distrugă orbs prin trecerea prin ele, ceea ce neutralizează minionii pe care îi controlează.

Jocul începe cu accesul la Dash și obiecte de bază, cum ar fi scări și tampoane. Pe măsură ce jucătorul progresează și eliberează membrii echipei Alpha capturați, aceștia obțin acces mai departe la acel membru și la obiectele lor de expertiză, cum ar fi încărcăturile explozive și detonatoarele cu Crunch, de exemplu.

Lego Alpha Team – premiul internațional EMMA 2000 pentru divertisment pentru copii

http://www.pressreleasenetwork.com/pr-2000/november/mainpr370.htm

Postați în fluxul jocului

Teme

Distribuie "LEGO Alpha Team" unui prieten