1
Notificările mele
Last Year

Social

Dată lansare

2019

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

c3dry2k@hotmail.comMihaimihaiMihaiLevel 44 - 4225

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Un joc de supraviețuire la persoana întâi, dezvoltată de studioul independent Elastic Games. Last Year se inspiră din filmele tipice de filmare. În centrul jocului se află un multiplayer asimetric conceput pentru până la 6 jucători. În ultimul an, cinci jucători joacă ca adolescenți tipic americani, în timp ce al șaselea își asumă rolul de psihopat, vândând restul. În joc, fiecare erou are un rol deosebit de important, iar cheia succesului este o cooperare adecvată și utilizarea punctelor forte ale fiecărui personaj. De asemenea, este important să colectați resurse și elemente, care pot fi folosite pentru a crea arme improvizate. De asemenea, criminali individuali au abilități unice – fiecare dintre ele oferă diferite tehnici de ucidere. Concurența morală are loc în diverse locații. Acolo, sarcina jucătorilor este – după cum puteți ghici ușor – să folosiți elementele care apar pe hărți și să supraviețuiți coșmarului prin orice mijloace posibil.

Mecanici

În centrul jocului în ultimul an se află un multiplayer asimetric conceput pentru până la șase persoane. În timp ce cinci dintre ei joacă drept adolescenți stereotipici americani, al șaselea își asumă rolul de psihopat, urmărindu-i în jos. Indiferent de caracterul pe care îl alegeți să îl jucați, evenimentele sunt observate din perspectiva de prima persoană.

În joc, fiecare personaj are un rol specific – din moment ce eroii sunt studenți, unii dintre ei sunt buni la medicină, alții excelează la inginerie, dar alții sunt în măsură să-i ajute pe alții cu un braț puternic. Cheia succesului este cooperarea, utilizarea cu îndemânare a punctelor forte ale fiecărui personaj și colectarea resurselor necesare pentru crearea de arme improvizate. În luptă folosiți în principal arme de corp la corp, dar puteți, de asemenea, să apelați la instrumente de distrugere mai elaborate, de ex. o bomba asamblate într-o școală de chimie. Criminalii individuali oferă și abilități diferite: în timp ce The Strangler preferă să-și tragă victimele în locuri izolate și să-i stranguleze, Slasherul mai agresiv folosește cuțite, maceți sau chiar fierăstrău. În plus, opresorii pot folosi așa-numitul mod Predator, în care devin invizibili și aproape nedetectabili pentru o potențială victimă. Obiectivul primar pentru tineri este să supraviețuiască coșmarului – este adevărat, în timp ce slujba ucigașului este de a vărsa cât mai mult sânge posibil.

Concursul mortal se desfășoară în diferite locații – începând cu liceul East Side, până la un mall, într-un loc de camping de vară. Fiecare hartă conține elemente utile și diverse ascunzișuri, precum și locuri perfecte pentru o ambuscadă.

Noutăți

7 November
2017

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Last Year" unui prieten