1
Notificările mele
Kung Fu Panda

Social

Dată lansare

3 Iunie 2008

Platformă

, , , , , ,

Gen

, ,

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Jocul se leagă de popularul film animat și urmărește povestea lui Po, un slăbit al unui panda care are aspirațiile de a deveni un mare războinic Kung Fu. Gameplay-ul este format în mare parte din platforme tridimensionale, combinate cu lupta-em-up luptă. Ca și filmul pe care se bazează, el are elemente de umor și luptă ușoară.

Distribuitorul Activision a împărțit responsabilitățile de dezvoltare pentru Kung Fu Panda între mai multe studiouri. Luxoflux a creat versiunea Xbox 360 și PS3; XPEC Entertainment a gestionat versiunile Wii și PS2; Vicarious Visions a făcut versiunea DS; Beenox Studios a dezvoltat jocul PC / Mac.

Gameplay-ul lui Kung Fu Panda este relativ simplu pentru a fi accesibil copiilor. De-a lungul majorității jocului, jucătorii vor prelua controlul asupra Po, deși vor controla, de asemenea, Maestrul Shifu și membrii celor Cinci Furioși la anumite nivele. Po se mișcă prin nivele cu tehnici de platformare de bază și luptă regulat împotriva dușmanilor de-a lungul drumului. În plus față de obiectivul principal al nivelului, vor fi uneori quest-uri simple de colectare sau explorare, pentru a atinge o completare de 100% a nivelului. Po poate actualiza toate statisticile și mișcările sale speciale cu monedele găsite pe întregul nivel; jucătorul îl poate actualiza în orice moment din meniul de pauză sau între nivele.

Șefii și mini-șefii sunt de asemenea prezenți; când apar, sunt de obicei bătuți cu atacuri repetate și / sau evenimente rapide. Povestea urmărește aceeași structură de bază a filmului, deși are nevoie de multe libertăți cu scenariul filmului pentru a oferi mai mult dușmani de luptă. În Valea Păcii, o regiune a Chinei antice umplută cu diverse merse, animale de vorbire, Po este o panda care este în mare parte nereușită și nemotivată. Singura lui slujbă îl ajută pe tatăl său (care este o gâscă) cu afacerea cu supă de tăiței, o carieră pe care nu o pasă în mod deosebit. El totuși, vis (și visător) de a deveni un maestru Kung Fu. Într-o zi, el încearcă să vadă o ceremonie în care noul Războinic Dragon este încoronat; este de așteptat ca unul dintre studenții de elită al lui Master Shifu, Furiosul Cinci, să devină Dragon Warrior. Po descoperă că a întârziat și el a racit în ceremonie prin legarea la un set de artificii; în timp ce el a aterizat, el este în mod neașteptat selectat ca Dragon Warrior. Po trebuie să se antreneze și să se dovedească în fața lui Shifu și a celor Cinci, în timp ce oprește animalele răuvoitoare să invadeze Valea Păcii și trebuie să se ocupe de Tai Lung, fost student al lui Shifu, care a devenit prea ambițios și agresiv. Multi-player-ul lui Kung Fu Panda găzduiește jucătorii unul împotriva celuilalt, înfruntându-se cu totul în stil asemănător cu jocurile Super Smash Bros. sau Power Stone. Unele moduri cu mai mulți jucători includ și mini-jocuri puzzle cu teme antice chinezești. Recenzii de la critici au fost, în general, pozitive, în special având în vedere că Kung Fu Panda a fost un film de filmat. A obținut 76 de ani de la Metacritic. Acesta a fost descris ca având un joc decent, dacă nu deosebit de inovator sau provocator, și o alegere bună pentru copii. În cadrul procesului de marketing al Microsoft pentru a ajunge la familii cu copii mai mici, modelul Xbox 360 Pro a fost cuplat cu LEGO Indiana Jones și Kung Fu Panda în timpul sezonului de vacanță 2008, fără costuri suplimentare.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Kung Fu Panda" unui prieten