1
Notificările mele
Kirby Star Allies

Social

Evaluare

7/10 din 1 vot

Popularitate

4105 129 poziții

Dată lansare

16 Martie 2018

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

,

Limbă

Contribuitori

floryna.diana@gmail.comDianaDianaDianaLevel 38 - 3262

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

O altă intrare în seria populară de jocuri de platformă dezvoltată de, printre alți dezvoltatori, studioul japonez HAL Laboratory. Jocul a fost dezvoltat pentru Nintendo Switch și – similar cu înregistrările anterioare din serie – permite jucătorului să-și asume rolul de personaj titular, care călătorește pe nivele vaste și variate. În timpul jocului el trebuie să sară între platforme, să evite capcanele și pericolele și să lupte împotriva dușmanilor întâlniți, dintre care există mari șefi puternici. Dezvoltatorii au pus în practică o noutate seriei – dușmanii pot deveni aliați dacă Kirby aruncă sufletele lor. Aliații pot fi controlați de inteligența artificială sau de alți jucători. Acest lucru îi permite protagonistului să-și combine abilitățile cu puterea elementelor obținute de la tovarășii săi.

Mecanici

Similar cu intrările anterioare din serie, în Kirby Star Allies for Switch jucătorul își asumă rolul personajului titular care călătorește pe nivele vaste și variate. În timpul jocului, mingea roșie controlată de protagonist trebuie să sară între platforme, să evite capcanele și pericolele care umple nivelele și să lupte împotriva dușmanilor întâlniți – dintre care există șefi puternici, mari.

Dezvoltatorii au introdus o noutate care permite jucătorului să-și transforme dușmanii în aliați. Pentru a face acest lucru, Kirby trebuie să arunce inimi împotriva inamicului până când se va alătura lui. Însoțitorii (pot exista până la trei dintre ei) pot fi controlați de inteligența artificială sau de alți jucători.

Ceea ce este interesant, această funcționalitate a permis dezvoltatorilor să crească mișcarea lui Kirby. Acum își poate combina abilitățile (așa-numitele abilități de copiere) cu puterea elementelor obținute de la tovarășii săi. Acest lucru poate fi folosit pentru rezolvarea unor ghicitori de mediu. În plus, atacurile lui Kirby și ale aliaților lui pot fi combinate în combinații puternice.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Kirby Star Allies" unui prieten