1
Notificările mele
Kamen Rider: Climax Fighters

Social

Evaluare

7.5/10 din 2 voturi

Popularitate

2846 59 poziții

Dată lansare

7 Decembrie 2017

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

Contribuitori

daniel_rulzzz@yahoo.comSapca11Sapca11Sapca11Level 42 - 3958

PEGI

PEGI 16

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Un joc de luptă tridimensional dezvoltat de Bandai Namco Entertainment. Jocul se bazează pe seria de manga și anime care sunt populare în Japonia. Jucătorul participă la o competiție între rivalii titulari de război. Ei încearcă să afle cine este cel mai puternic dintre ei. In Kamen Rider: Climax Fighters, jucatorul poate alege dintr-o varietate de caractere care difera in aspect, abilitati speciale, arme si combinatii de atacuri. Acțiunea este prezentată utilizând o perspectivă a treia persoană, iar jocul se concentrează pe bătălii dinamice și spectaculoase care s-au luptat unul câte unul sau doi pe două. Ce este interesant, pentru prima dată în istoria seriei, este posibil să se joace cu alți oameni nu numai pe o singură consolă, ci și pe Internet. Între luptele care au avut loc în arene tridimensionale, jucătorii sunt duși într-un lobby virtual, unde pot verifica diverse minigames. Titlul are o grafică simplă inspirată de inspirațiile sale de manga și anime.

Mecanici

Versiunea PlayStation 4 a lui Kamen Rider: Climax Fighters nu include doar războinici complet noi, ci și personaje din intrările anterioare din serie – jucătorul poate controla Kuuga, Ryuki, Blade, Kabuto și personaje mai tinere precum Gaima, Drive, Ghost și Build . Războinicii diferă în ceea ce privește aspectul, abilitățile speciale, armele (pe care le folosesc atât pe melee cât și pe arme variate) și pe atacuri combinate.

Acțiunea este prezentată utilizând o perspectivă terță persoană. Modul de joc se concentrează pe luptele dinamice și spectaculoase „one-on-one” sau „two-on-two” între Riders. Pentru prima dată în istoria seriei este posibil să se joace jocul cu alți jucători nu numai pe o singură consolă, ci și pe Internet. Jocul cuprinde diverse arene pe care se desfășoară bătăliile – inclusiv străzile orașului abandonate, interiorul unei fabrici, portul și acoperișul unei clădiri înalte. Între bătălii, jucătorul poate petrece timp în lobby-ul virtual unde există mai multe minigames.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Kamen Rider: Climax Fighters" unui prieten