1
Notificările mele
Just Cause 4

Social

Alegerea noastră

Evaluare

8/10 din 1 vot

Popularitate

1798 143 poziții

Dată lansare

4 Decembrie 2018

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Engine

Moduri de joc

Limbă

, , , , , , , , , , ,

Contribuitori

c3dry2k@hotmail.comMihaimihaiMihaiLevel 44 - 4225

Eveniment

E3 2018

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Principalul protagonist al Just Cause 4 este Rico Rodriguez, un personaj cunoscut de la intrările anterioare din serie. De data aceasta, el intră în țara fictivă a lui Solis din America de Sud. Cetățenii acestei țări trebuie să facă față condițiilor meteorologice dure și regimului mâinii neagră – o organizație paramilitară condusă de Gabriela Morales nemiloasă. Rico trebuie să se ocupe de ea, distrugând haosul și distrugerea oriunde va apărea. El va descoperi, de asemenea, adevărul despre tatăl său.

Mecanici

În Just Cause 4, acțiunea este prezentată dintr-o perspectivă terță persoană. Jucătorii sunt duși într-o lume deschisă de o mie douăzeci și patru de kilometri pătrați. Este cea mai mare hartă a nisipurilor Avalanche Studios creată vreodată și include păduri tropicale, munți înalți, deșerturi, orașe și sate. Jucătorii pot călători prin zone pe jos și cu ajutorul unor vehicule diferite. Pe lângă motociclete, autoturisme, elicoptere și jetoane, sunt disponibile transportoare, buldozere, macarale, jet ski și microjeturi. Jucătorii pot, de asemenea, să alunece cu un vânt sau să participe la sărituri cu parașuta.

În timpul jocului, jucătorii completează misiuni de poveste și diverse activități secundare care reduc treptat influența mâinii neagră. Rico poate folosi o varietate de arme și obiecte gadget, inclusiv celebrul cârlig de alunecare care îi permite să conecteze diferite obiecte și obiecte unele cu altele. Deși a fost posibil să se folosească instrumentul în diferite moduri în jocul anterior al seriei, acum este și mai versatil – jucătorii îl pot personaliza și, de exemplu, pot adăuga un lansator de rachete care să facă obiectele conectate la acesta să plutească in aer.

Cea mai mare noutate din Just Cause 4 este schimbarea dinamică a condițiilor meteorologice extreme, cum ar fi tornadele, furtunile de nisip, viscolurile etc. Ele pot oferi Rico un avantaj, deoarece acestea nu sunt numai efecte vizuale, ci și evenimente complet simulate. De exemplu, o tornadă poate consuma mașini și obiecte mai mici și poate distruge clădirile.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Just Cause 4" unui prieten