1
Notificările mele
Junkyard Simulator

Social

Dată lansare

31 Martie 2019

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

contact@digitalgames.roBlackMatterBlackMatterBlackMatterLevel 49 - 5111

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Junkyard Simulator pentru PC este unul dintre multele simulatoare lansate de PlayWay, cunoscute, printre altele, de seria de mașini mecanice simulatoare. Jocul a fost dezvoltat de Rebelia Games, un studio polonez pentru care Junkyard Simulator este un proiect de debut.

Junkyard Simulator este un simulator destul de amplu, dar viitoare. Jucătorii sunt însărcinați cu colectarea de junk și pregătirea pentru a putea vinde mai târziu. În timpul fazelor inițiale ale jocului, fondurile noastre sunt destul de slabe, forțându-ne să realizăm manual majoritatea acțiunilor. Acest lucru înseamnă plimbări plictisitoare în jurul juncii și necesitatea de a arunca obiectele la concasor unul câte unul. Cu toate acestea, pe măsură ce timpul progresează, am acumulat fonduri pentru diverse mașini care facilitează și accelerează procesul. De exemplu, putem încărca junk pe un cărucior și conduceți-l la macerator, apoi utilizați o mașină parcelă pentru ao împacheta în pachete îngrijite. Elementele mari (de exemplu, mașinile) pot fi transportate cu ajutorul unui electromagnet.

Transportul, transportul, fragmentarea și ambalarea sunt doar începutul. Junk-ul poate fi separat, deoarece cumpărătorii sunt dispuși să plătească mai mult, dar pentru un anumit tip de resturi. Această sarcină revine jucătorului, deoarece mașinile nu reușesc să recunoască tipul de resturi, așa că trebuie să acordăm atenție și să împărțim junkul în consecință.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Junkyard Simulator" unui prieten