1
Notificările mele
Jagged Alliance: Rage!

Social

Dată lansare

6 Decembrie 2018

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

, , , , , , , , , ,

Contribuitori

daniel_rulzzz@yahoo.comSapca11Sapca11Sapca11Level 42 - 3958

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Jagged Alliance: Rage! este un joc de strategie turn-based, în care jucătorii trebuie să reia o mică insulă tropicală din mâinile unui stăpân de droguri nemilos. Jocul este un spin-off pentru legendarul serie Jagged Alliance începută încă din 1996 și cu numeroase rate complete și secundare. După ce BitComposer (studioul responsabil pentru dezvoltarea seriei) și-a anunțat falimentul în 2014, drepturile au fost dobândite de THQ Nordic (Jocuri Nordice). Editorul a ordonat elaborarea unei noi rate către jocurile Handy German care au lucrat anterior în principal pe jocuri pentru dispozitive mobile.

Acțiunea Alianței Jagged: Rage! este stabilit la douăzeci de ani de la evenimentele prezentate în prima tranșă a seriei. Jucătorii sunt duși într-o insulă tropicală, depășită de un stăpân de droguri nemilos și de oamenii săi. Jucătorii au sarcina de a comanda un grup de mercenari și de a elimina forțele inamice. Caracterele completează misiuni în condiții extrem de dure, fără sprijin extern și fără mijloace adecvate. Cu toate acestea, trebuie să depășească toate obstacolele întâmpinate.

În Jagged Alliance: Rage! jucătorii observă acțiunea care are loc pe vaste hărți 3D din perspectiva de sus în jos. Turn-based combat vă permite să alegeți o strategie adecvată și să planificați fiecare mișcare. Mercenarii controlați de jucători prezintă diferite niveluri de experiență, abilități și trăsături de personalitate.

Ivan Dolvich este fostul comandant al Armatei Roșii, care se specializează într-o activitate automată de arme și atacuri. Charlene Higgens este un agent SWAT și un lunetist de neînlocuit. Kyle Simmons este un specialist în stealth care folosește arme silențioase și are reflexe incredibile. În timpul fiecărei misiuni, jucătorii trebuie să echilibreze abilitățile protestatarilor. În afară de adversarii obișnuiți, trebuie să eliminați comandanții care coordonează acțiunile tuturor forțelor inamice.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Jagged Alliance: Rage!" unui prieten