1
Notificările mele
Ittle Dew 2+

Social

Dată lansare

14 Noiembrie 2017

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

daniel_rulzzz@yahoo.comSapca11Sapca11Sapca11Level 42 - 3958

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

O portare a titlului Ittle Dew 2 din 2016 pentru Nintendo Switch. Ittle Dew 2+ oferă o grafică mai bună, extinsă cu mai multe atracții suplimentare, dar practic este aceeași producție ca și originalul. Modul de joc combină elemente de aventură și jocuri arcade. În timp ce jucăm, urmărim o fată numită Ittle, care sa aflat pe o insulă misterioasă împreună cu tovarășul ei, Tippsy. Personajele trebuie să scape de locația periculoasă plină de dușmani prin găsirea a opt elemente ale unei plută. Sarcina nu este însă simplă, deoarece acestea trebuie să abordeze o serie de adversari și puzzle-uri variate, care implică de obicei găsirea de obiecte și plasarea lor în locurile potrivite. Ittle Dew 2+ a fost dezvoltat de Ludosity, creatorii originalului. Jocul a fost publicat de Nicalis, care a contribuit și la promovarea originalului și a lansat și alte câteva titluri, inclusiv The Binding of Isaac: Rebirth.

Poveste

În Ittle Dew 2+, aflăm despre aventurile ulterioare ale lui Ittle și a tovarășului ei, Tippsy, care se prăbușesc pe o altă insulă plină de secrete și creaturi bizare. Cu ajutorul unei hărți magice, trebuie să găsim opt fragmente dintr-o plută care ne va permite să scăpăm de loc.

Mecanici

Titlul combină elemente de aventură și jocuri arcade. Pe de o parte, Ittle Dew 2+ pune accent pe acțiune și pe luptă – în timp ce luptăm, putem să scăpăm de lovituri, alergând la sol și atacând în momentul potrivit. Pe de altă parte, uneori trebuie să rezolvăm un puzzle logic pentru a merge mai departe. De multe ori, ele ne obligă să găsim elementul adecvat și să-l punem la locul potrivit. Cele de mai sus sunt completate de posibilitatea de a îmbunătăți lucrurile. În timpul aventurii, vom vizita o plajă, vom trece printr-o pajiște și vom privi în interiorul unui subsol, printre altele. Ce este interesant, șapte din totalul celor opt niveluri pot fi accesate imediat, așa că depinde numai de noi unde vom merge mai întâi.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Ittle Dew 2+" unui prieten