1
Notificările mele
Islands of Nyne: Battle Royale

Social

Evaluare

6/10 din 1 vot

Popularitate

5501 242 poziții

Dată lansare

31 Iulie 2019

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Finanțare

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

c3dry2k@hotmail.comMihaimihaiMihaiLevel 44 - 4225

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Un shooter online de prima persoană, introducând un mod de joc multiplayer masiv, inspirat de romanul / manga japonez Battle Royale și de jocul Hunger Games. Ne asumăm rolul participanților la jocurile sadiste deținute de o cursă de străini barbari și de înaltă tehnologie. Povestea este doar un pretext pentru jocul real, deși, ca Islands of Nyne: Battle Royale este un titlu multiplayer, cu moduri de joc pentru până la 100 de jucători. Jucătorii se angajează în lupta PvP care are loc pe insulele îndepărtate, înconjurate de câmpul de plasmă care absoarbe încet câmpul de joc. Putem alege dintre numeroase arme de foc și arme de corp, în timp ce obiectivul nostru este eliminarea tuturor celorlalți participanți și terminarea bătăliei ca ultimul om în picioare.

Mecanici

Pe scurt, Islands of Nyne: Battle Royale pentru PC / Windows este un shooter pentru prima persoana care are doar multiplayeri. Jucătorii se angajează în bătălii PvP folosind diferite tipuri de arme, inclusiv arme de foc și arme de corp. Battle Royale, modul principal al jocului, a fost inspirat de manga japoneză cu același titlu și se aseamănă cu meciurile de arenă din jocurile The Hunger Games. Jucătorii sunt aruncați într-o arenă imensă, cu scopul de a învinge alți adversari și de a apărea ca ultimul om în picioare.

Fiecare arena poate conține până la 100 de jucători. Am rămas cu trei arene – insule uriașe pline cu diverse locații și clădiri. Insulele sunt înconjurate de un câmp de plasmă mortală care se înțepene încet în jurul zonei de joc, forțând jucătorii să se întâlnească în luptă.

Începem fiecare meci în aer și în drum spre arenă. Cu puțin efort, putem influența zona de aterizare, de ex. pentru a evita alți jucători. După aterizare, jucătorii încep să exploreze zona, căutând arme, muniție, medkite sau alte obiecte utile, ale căror locații sunt aleatoare. În plus, rucsacile noastre au o capacitate limitată, ceea ce ne obligă să alegem articole care vor fi cele mai utile în timpul întâlnirilor ulterioare. Fiecare arena conține un număr de vehicule conduse.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Islands of Nyne: Battle Royale" unui prieten