1
Notificările mele
InnerSpace

Social

Evaluare

7/10 din 2 voturi

Popularitate

3581 598 poziții

Dată lansare

16 Ianuarie 2018

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

, , , , , , , ,

Contribuitori

floryna.diana@gmail.comDianaDianaDianaLevel 38 - 3230

PEGI

PEGI 3

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Un joc unic orientat spre explorare de către studiourile indie studio PolyKnight Games. Modul de joc în InnerSpace se concentrează pe traversarea unei lumi înconjurate de apă, unde legile fizicii sunt inversate, iar localnicii trăiesc în orașe construite pe resturile civilizațiilor anterioare. Joci ca un cartograf căutând artefacte și descoperind locuri necunoscute anterior pentru a învăța istoria acestui univers. Din punct de vedere mecanic, jocul se bazează pe producții precum Minecraft, Proteus sau Journey, combinând explorarea liberă cu o narațiune vastă. Călătoriți cu un vehicul special, care interacționează cu NPC-uri și mediul înconjurător. Tot ceea ce faceți este strâns legat de complot, descoperind treptat istoria lumilor pe care le vizitați și zeitățile lor. Jocul are o imagine simplă dar plăcută și o coloană sonoră potrivită.

Mecanici

Modul de joc al lui InnerSpace pentru PC / Windows se concentrează pe traversarea unor lumi înconjurate de apă, unde legile fizicii sunt inversate, iar locuitorii locuiesc în orașe construite pe resturile civilizațiilor anterioare. Jucați ca un cartograf anonim căutând artefacte și descoperind locuri necunoscute anterior pentru a învăța istoria acestui univers.

Jocul combină explorarea gratuită cu o narațiune și a fost inspirat de asemenea producții precum Journey, Minecraft sau Proteus. Puteți merge oriunde doriți cu un vehicul special, care poate călători atât în ​​aer cât și în apă. Nivelurile nu sunt strict separate, ci fac parte dintr-un mediu mai mare, cu care pot fi interacționate de ex. folosind un tip special de energie, permițându-vă să trageți sau să schimbați aripile mașinii în lame pentru a tăia obiecte (cum ar fi firele electrice, alimentarea cu energie a porților sau a algelor marine).

Toate acțiunile tale sunt legate de complot, descoperind istoria lumilor și a zeităților lor. Fiecare lume are propriul demi-zeu păstor, iar întâlnirile cu ei seamănă cu bătăliile de colos din Shadow of the Colossus. Cu toate acestea, acești giganti nu sunt doar niște șefi pentru a învinge. Protagonistul InnerSpace poate interacționa cu ei în mai multe moduri, nu doar în luptă.

Noutăți

10 martie
2017

Postați în fluxul jocului

Distribuie "InnerSpace" unui prieten