1
Notificările mele
Immortal: Unchained

Social

Evaluare

7/10 din 1 vot

Popularitate

3567 din 6270 jocuri

Dată lansare

7 Septembrie 2018

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

daniel_rulzzz@yahoo.comSapca11Sapca11Sapca11Level 42 - 3958

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Un RPG de actiune asemanator cu sufletele dezvoltat de Toadman Interactive, cunoscut pentru crearea Bloodsports.TV. Jocul descris aici seamănă cu seria Dark Souls în mai multe moduri, însă, în Immortal: Unchained, în timpul luptei, jucătorii primesc la dispoziție arme de foc în loc de arme corp la corp. Una își asumă rolul unei ființe numite „arma vie”, care a fost eliberată din închisoarea veșnică, deoarece este singurul capabil să oprească cataclismul la îndemână. Modul de joc este foarte solicitant – atunci când explorați personajul fantastic al jucătorului mondial este obligat să moară foarte des, iar jucătorul trebuie să tragă concluzii din fiecare moarte. Un sistem cunoscut de la jocul dezvoltat de From Software introduce o facilitate în joc – după moarte, un jucător își pierde toate obiectele, totuși, el le poate recupera ajungând la locul morții sale. În aventura sa, se poate vizita mai multe locații conectate la o rețea numită Stream. Jocul este disponibil pe PlayStation 4, Xbox One și PC Windows.

Poveste

Jocul spune povestea unei arme vii – o creatură asemănătoare omului, care a fost închis de mult în închisoarea veșnică, unde trebuia să rămână până la sfârșitul timpului. Lumea, totuși, se află pe punctul de a distruge datorită cataclismului care se apropie, care poate fi oprit numai de protagonistul principal.

Povestea a fost scrisă de Anne Toole (Horizon: Zero Dawn) și de Adrian Vernishin (Killzone: Shadow Fall, Battlefield 1). Un jucător ajunge să se scufunde în poveste similar cu modul în care îl poate face în tranșele seriei Dark Souls – prin explorarea și interacțiunea cu personajele întâlnite.

Mecanici

Immortal: Unchained este un RPG exigent. Spre deosebire de alte producții asemănătoare sufletelor, jocul descris aici pune un accent puternic pe utilizarea armelor de foc în loc de arme corp la corp, cum ar fi săbiile sau axele. Combaterea se învârte în jurul bătăliilor pe distanțe medii și scurte, iar cheia succesului constă în mobilitatea jucătorului, poziționarea și executarea perfectă. Chiar dacă jocul necesită o dovadă a reflexelor sale, nu are multe în comun cu shooterele clasice TPP, cum ar fi Max Payne 3 – Immortal: Unchained este mai asemănător cu jocuri precum Surge și Bloodborne.

Similar cu seria Dark Souls, în timpul aventurii sale, caracterul jucătorului este obligat să moară foarte des. Dezvoltatorii de la Toadman Interactive au implementat o soluție aproape identică cu cea oferită de jocurile create de From Software pentru a atenua consecințele unui eșec. Cel mai important lucru este ca, cu fiecare moarte, un jucator invata o noua lectie, permitandu-i sa se comporte mai bine impotriva anumitor adversari – se pot invata miscarile dusmanilor, atacurile etc. In plus, la moartea sa, personajul jucatorului isi pierde toate elementele, poate fi recuperat după ce un jucător ajunge în locul în care a murit personajul său – cu condiția să nu moară pe drumul de acolo.

Un alt aspect care este similar cu seria Dark Souls este designul mondial în joc. Acțiunea lui Immortal: Unchained for PC / Windows este stabilită într-o lume fantezie împărțită într-o serie de locații diverse, care sunt conectate printr-o rețea numită Stream.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Immortal: Unchained" unui prieten