1
Notificările mele
Hollow

Social

Evaluare

7/10 din 1 vot

Popularitate

3575 486 poziții

Dată lansare

16 Noiembrie 2017

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

, , , , , , , , ,

Contribuitori

c3dry2k@hotmail.comMihaimihaiMihaiLevel 44 - 4179

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Un joc de aventură de știință și ficțiune de groază de studioul polonez Forever Entertainment. În Hollow jucați ca pilot, care vizitează o stație spațială abandonată în orbita lui Saturn, iar sarcina dvs. este să aflați de ce a dispărut echipajul său. Cu toate acestea, misiunea este dificil de completat, deoarece stația este infestată de mutanții umanoizi, pe care trebuie să îi luptați. Jocul folosește perspectiva unei persoane și jocul se concentrează asupra explorării, rezolvării puzzle-urilor și luptei. Pentru a înțelege povestea, trebuie să spargeți calculatoarele și să citiți notele lăsate de echipaj. Jocul are o coloană sonoră atmosferică și o senzație claustrofobică, asemănătoare cu jocurile de știință și filme clasice de groază.

Poveste

În Hollow jucați ca pilot, care vizitează o stație spațială abandonată care orbitează pe Saturn. Sarcina lor este să descopere de ce echipajul a dispărut, iar misiunea este cu atât mai dificilă datorită faptului că locul nu este complet neocupat. Se dovedește rapid că stația este infestată de mutanți umanoizi, pe care trebuie să îi luptați.

Mecanici

Hollow pentru PC / Windows utilizează perspectiva primei persoane. Jocul este o producție de groază clasică, ceea ce înseamnă că jocul se concentrează pe explorare, rezolvare de puzzle-uri și combatere. În timpul jocului, vizitați diverse locații claustrofobe, asemănătoare unor producții precum Dead Space, precum și filme precum Event Horizon. De asemenea, trebuie să spargeți calculatoarele pentru a găsi notele lăsate de echipajul dispărut, deoarece acestea vă ajută să înțelegeți povestea și să vă finalizați sarcina.

Noutăți

20 septembrie
2017

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Hollow" unui prieten