1
Notificările mele
Hob

Social

Evaluare

6.5/10 din 2 voturi

Popularitate

4735 70 poziții

Dată lansare

26 Septembrie 2017

Platformă

,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Contribuitori

alinionutmusat@gmail.comAlinAlinAlinLevel 97 - 19792

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Un joc de aventură arcadă dezvoltat de Runic Games, un studio american din spatele seriei Torchlight. În Hob, ne asumăm rolul de erou care se trezește într-o lume frumoasă, dar periculoasă, pe calea anihilării. Protagonistul nu-și amintește cum a ajuns el în acel loc și el va învăța răspunsurile pentru întrebările sale doar în timp ce povestea progresează. Ce este interesant, producția nu conține nici un text sau dialoguri, ceea ce oferă mult spațiu pentru interpretare. Miezul gameplay-ului platformerului este explorarea lumii deschise și interacțiunea cu ambele creaturi întâlnite și cu planeta în sine, inclusiv rezolvarea puzzle-urilor logice. Elementele pe care le găsim și abilitățile protagonistului descoperite pe parcursul jocului se dovedesc a fi utile într-un mediu periculos și în continuă schimbare. Mulțumită acestora, putem ajunge în locuri inaccesibile anterior. Plita are o grafică originală de umbrire.

Poveste

În joc, ne asumăm rolul de erou care se trezește într-o lume frumoasă, dar periculoasă, care se află pe punctul de a anihila. Protagonistul nu-și amintește cum a ajuns el în acel loc și va învăța răspunsurile pentru întrebările sale numai în timp ce povestea se va desfășura. Ceea ce este interesant, producția nu conține nici un text sau dialoguri care oferă imaginației jucătorilor o mulțime de spațiu pentru a-și face magia.
mecanică

Mecanici

Modul de joc are loc într-o lume deschisă care poate fi traversată liber. În același timp, mecanicii seamănă într-o oarecare măsură cu soluțiile de la jocurile de platformă tipice. Miezul gameplay-ului este explorarea și interacțiunea cu formele de viață întâlnite și cu planeta însăși. Nu există lipsă de capcane care să aștepte protagonistul, precum și numeroase puzzle-uri logice de rezolvat. Cheia succesului în joc este să descoperi cum să supraviețuiești într-un mediu străin și ostil care se schimbă în mod constant. Elementele pe care le descoperim și abilitățile protagonistului pe care le descoperim se vor dovedi utile și ne vor permite accesul la locurile inaccesibile anterior, precum și controlul asupra naturii pentru ao modela după preferințele noastre.

Noutăți

25 septembrie
2017
30 august
2017

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Hob" unui prieten