1
Notificările mele
Hitman 2

Social

Evaluare

8/10 din 1 vot

Popularitate

931 142 poziții

Dată lansare

13 Noiembrie 2018

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

Limbă

, , , , , , ,

Website

Website oficial

Contribuitori

c3dry2k@hotmail.comMihaimihaiMihaiLevel 44 - 4225

Filme

Eveniment

E3 2018

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Hitman 2 este o altă intrare în populara serie de jocuri de acțiune dezvoltate de IO-Interactive. Este, de asemenea, o continuare directă a jocului bestseller din 2016. Dezvoltatorii au câștigat independența de la Square Enix, iar noul lor joc a fost publicat de Warner Bros. Interactive Entertainment. Hitman 2 are loc după evenimentele prezentate în intrarea anterioară din serie. Agent 47 este însărcinat cu eliminarea clientului misterios și cu distrugerea rețelei sale criminale. Problemele devin mai complicate atunci când protagonistul învață adevărata identitate a țintă și a trecutului său.

Mecanici

Acțiunea în Hitman 2 este prezentată dintr-o perspectivă terță persoană. În timp ce-și urmărește ținta, asasinul tăcut vizitează diverse zone ale lumii, inclusiv pădurile tropicale și orașul insorit Miami. În timpul jocului, jucătorii elimină țintele selectate.

Similar cu înregistrările anterioare din serie, în Hitman 2 misiunile pot fi completate în diverse moduri. Deși este posibilă îndeplinirea sarcinilor prin participarea pur și simplu la lupta deschisă cu dușmanii, metode mai subtile și asasinatele tăcute sunt mai preferabile. Un ucigaș profesionist ar trebui să folosească deghizări, să se strecoare prin dușmanii din trecut, să folosească pistoale cu amortizoare și puști de lunetist, otrăvuri și să facă crimele să pară accidente.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Hitman 2" unui prieten