1
Notificările mele
Hell Let Loose

Social

Dată lansare

30 Iunie 2019

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Engine

Finanțare

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

mia@digitalgames.roC3dRy2KC3dRy2KC3dRy2KLevel 14 - 485

PEGI

PEGI 16

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Hell Let Loose are loc în timpul celui de-al doilea război mondial. Jucătorul poate participa la bătălia de la Stalingrad, operațiunea Overlord, campania Guadalcanal și alte incidente. El poate reprezenta forțele Alianței sau Axei.

În versiunea PC a Hell Let Loose acțiunea este prezentată folosind o perspectivă de prima persoană. Jocul se concentrează pe prezentarea cât mai realistă a războiului. Luptele se desfășoară pe hărți vaste, proiectate pe baza de arhive. Modul de joc se concentrează asupra luptelor între două echipe de cincizeci de jucători, împărțite în grupuri mai mici numite plutoni. Soldații sunt însărcinați să preia și să dețină sectoare specifice, menținând în același timp și linii de alimentare. Acesta din urmă garantează accesul la resursele necesare, cum ar fi muniția și combustibilii.

Înainte de bătălie, jucătorul selectează una din câteva clase de caractere. Aceasta determină echipamentul și rolul pe câmpul de luptă. Cheia succesului constă în cooperarea între actori și în coordonarea acțiunilor. Tactica jucătorilor ar trebui să ia în considerare topografia și tipurile de clădiri întâlnite – bătăliile pe străzile înguste ale orașului francez Sainte-Marie-du-Mont sunt complet diferite de bătăliile luptate pe un teritoriu plin de copaci. Mediul care poate fi distrus este de asemenea important – distrugerea unui pod poate reduce liniile de alimentare inamice. Situația este controlată de comandanții care folosesc radioul pentru a comunica cu alți membri ai echipei. Ei creează o strategie bazată pe informațiile primite de la ofițeri. Ofițerii pot selecta puncte de observare și pot marca ținte.

Iadul lăsat liber pentru PC are mai mult de o duzină de arme – printre care și pistoale, mitraliere, puști, grenade, mine, muritori și flăcări. Ce este interesant, fiecare armă se comportă diferit – pentru că nu există crosshair, jucătorul trebuie să-și petreacă puțin timp în a învăța cum să le folosească. Câmpul de luptă nu este folosit exclusiv de către infanterie – există și diverse vehicule, inclusiv vehicule de aprovizionare precum Opel Blitz, transportatori, vehicule de căutare și tancuri (Sherman Firefly, Panther). În situații grele, jucătorii pot apela atacuri aeriene care pot schimba rezultatul bătăliei.

Liniile de alimentare menționate anterior garantează accesul la resurse. Inginerii le pot folosi pentru a crea fortificații, minele și prize pentru mitraliere. Daunele primite pe câmpul de luptă sunt și ele realiste. Acesta este împărțit în trei categorii. A fi împușcată în părți mai puțin vitale poate fi vindecată de către jucător, însă rănile mai serioase trebuie verificate de un medic. O explozie de grenadă sau de explozie înseamnă, de obicei, moartea imediată.

Noutăți

23 October
2017

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Hell Let Loose" unui prieten