1
Notificările mele
Heavy Metal Machines

Social

Evaluare

8.3/10 din 3 voturi

Popularitate

381 3 poziții

Dată lansare

31 Ianuarie 2017

Platformă

Gen

, ,

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

, ,

Website

Website oficial

Contribuitori

alin.ionut_16@yahoo.comStyl3sstyl3sStyl3sLevel 40 - 3536

PEGI

PEGI 16

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Heavy Metal Machines este un joc MOBA dezvoltat de creatorii spațiului MMO Taikodom. În joc, două echipe de jucători se luptă între ele în bătăliile post-apocaliptice. Acțiunea în mașinile grele este prezentată din punct de vedere izometric și fiecare jucător controlează o singură mașină. Bazele echipei sunt situate pe părțile opuse ale hărții. Echipa care reușește să livreze o bombă la baza adversarului și o distruge, câștigă. Există o singură bombă, deci jucătorii trebuie să lupte pentru ea (ca pentru o minge în timpul unui meci de fotbal). Heavy Metal Machines ofera multe personaje, fiecare avand un vehicul unic cu abilitati deosebite. Cooperarea dintre jucători este foarte importantă în cazul mașinilor cu metale grele. Există trei roluri pe care le pot juca: transportul bombei către baza adversarului, interceptarea dușmanilor sau susținerea propriei echipe (prin repararea mașinilor sau întreruperea adversarilor). Aceste roluri nu sunt atribuite nici unui caracter, dar caracteristicile anumitor mașini pot face unele dintre ele mult mai ușoare.

Poveste

Heavy Metal Machines pentru PC / Windows nu ofera nici o singura campanie de jucatori si se concentreaza doar pe multiplayer, deci nu are nici un complot sofisticat sau complex. Jocul are loc o vreme după ce o apocalipsă a anihilat aproape toată omenirea. Cei care au supraviețuit folosesc mașini puternic modificate pentru a lupta pentru ceea ce a rămas din resursele naturale ale planetei.

Mecanici

Gameplay-ul în Heavy Metal Machines pentru PC / Windows se concentrează asupra meciurilor dintre două echipe de patru jucători. Acțiunea este prezentată din punct de vedere izometric și fiecare jucător controlează un vehicul. Bazele echipei sunt situate pe părțile opuse ale hărții. Echipa care reușește să livreze o bombă la baza adversarului și să o distrugă câștigă. Există doar un singur exploziv, deci jucătorii trebuie să lupte pentru controlul asupra acestuia.

Există multe personaje disponibile, fiecare dintre ele având propriile lor vehicule caracterizate de un set mare de funcții unice care funcționează similar cu abilitățile speciale în alte jocuri MOBA. Ca în multe jocuri competitive multiplayer, jocul în echipă este foarte important în Heavy Metal Machines. Există trei roluri pe care le pot juca: transportul bombei către baza adversarului, interceptarea dușmanilor sau sprijinirea echipei lor (prin repararea mașinilor sau întreruperea adversarilor). Aceste roluri nu sunt atribuite nici unui caracter, dar caracteristicile anumitor mașini pot face unele dintre ele mult mai ușoare.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Heavy Metal Machines" unui prieten