1
Notificările mele
Hatsune Miku: Project DIVA F

Hatsune Miku: Project DIVA F

Editează
Hatsune Miku: Project DIVA F

Social

Dată lansare

30 August 2012

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

Limbă

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Hatsune Miku: Proiectul Diva F este un joc de ritm dezvoltat de Sega cu Miku Hatsune și alte personaje Vocaloid. Inițial lansat în Japonia în 2012, a fost lansat în America de Nord pe 27 august 2013. Jocul a fost lansat atât pentru PS3 cât și pentru Vita în Japonia. Numai versiunea PS3 a fost pusă la dispoziție la lansarea inițială în America de Nord, dar versiunea Vita a fost lansată în martie 2014. Similar altor jocuri de ritm, pe măsură ce un cantec se joacă, pe ecran vor apărea instrucțiuni de buton . Jucătorul trebuie să apese pe butoanele corecte în timp cu muzica. Ar trebui să apară și pictogramele cu săgeți, care necesită ca jucătorul să apese atât pe butonul de față necesar, cât și pe direcția indicată pe placa de control. Solicitările care conduc în trasee indică faptul că butonul trebuie să fie ținut în jos. Când apar semne de stele, jucătorul trebuie să încline bastonul de control sau pe degetele diapozitivului Vita de pe ecranul tactil.

De asemenea, melodiile conțin o zonă tehnică care acordă un bonus punct dacă fiecare intrare făcută în timpul zona este perfectă. Chance Time se va afișa, de asemenea, în timpul unei anumite părți a unei melodii, care va impune jucătorului să lovească majoritatea notelor pentru a umple o stea. Dacă este umplut și marcajul stea la sfârșitul timpului de șansă este lovit, videoclipul de fundal al melodiei va afișa un eveniment bonus.

Proiectul Diva F permite personalizarea caracterelor Vocaloid cu costume diferite, la care se face referire în joc ca module. Fiecare modul este conceput pentru a fi adecvat tematic pentru unul dintre melodiile din joc. Vocaloidele pot fi, de asemenea, vizitate într-un mod Diva Room în care jucătorul poate interacționa cu ele individual pentru a ridica un nivel de obligațiune prin prezentarea de cadouri, personalizarea camerei fiecărui Vocaloid cu mobilier și accesorii și prin interacțiunea directă cu Vocaloide.

Jucătorii pot crea etape personalizate. Jocul este capabil să utilizeze MP3-urile salvate în PS3 / Vita pentru a crea noi etape, iar player-ul are capacitatea de a edita filmul de scenă prin manipularea unei varietăți de elemente. Aceste etape personalizate pot fi, de asemenea, partajate online, dar necesită ca jucătorul care primește să aibă propria copie a fișierului MP3, deoarece acele date nu pot fi partajate. În versiunea Vita a proiectului Diva F, Studio Mode este un AR mod care permite folosirea camerei Vita pentru a afișa Miku pe o suprafață în mediul în care interpretează o melodie. În versiunea PS3 a jocului, această funcție AR este schimbată pentru o performanță pe ecran în care jucătorul poate schimba între diferite unghiuri ale camerei.

În Photo Mode, Player-ul poate selecta unul dintre Vocaloids și puneți-le prin alegerea dintr-o varietate de opțiuni pose, cum ar fi poziția de bază, distanța față de cameră și expresia feței. Playerul poate, de asemenea, să aleagă dintr-o varietate de fundaluri prestabilite constând din culori solide, modele presetate și oricare din ecranele de încărcare a fan-ului jocului care au fost deblocate. În mod alternativ, playerul poate încărca fișiere JPEG sau PNG într-un anumit interval de dimensiuni pentru a fi utilizat ca fundal. Capturile de ecran pot fi apoi salvate în memorie pentru a fi utilizate în afara jocului, utilizând funcția de sistem de captură de ecran.

Ievan Polkka (Numai tutorial) Cat FoodSecret PoliceMelancholicWeekender GirlTime MachineDYEFire ◎Articol de flori IdolACUTEUrbandonment Ce înseamnă! Ah, Yes.Remote ControllerAshes la AshesWorld End UmbrellaFreely TomorrowMonocromul ∞ Albastru SkyGlassesKagamine HachiHachi Flower FightWorld’s End Dance HallInternetul MMORPG AddictNyanyanyanyanyanyanya! Nefericit RefrainOdds & amp; EndsTengakuGod-Tier TuneBlack ★ Rock ShooterNegaPosi ContinuăSadistică.MuzicăFacereContinuarea DreamTell-ul tău WorldTokyo Teddy BearDream-Eating monocrom BakuSweet DevilRin-chan Acum! SenbonzakuraThe World Is MineMiracle PaintI’ll Miku-Miku Tu ♪ (Pentru Reals) 1/6 -out de gravitate -39

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Hatsune Miku: Project DIVA F" unui prieten