1
Notificările mele
Hatsune Miku: Project DIVA F 2nd

Hatsune Miku: Project DIVA F 2nd

Editează
Hatsune Miku: Project DIVA F 2nd

Social

Dată lansare

6 Martie 2014

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

Limbă

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Hatsune Miku: Proiectul DIVA F al doilea este a doua intrare din seria Project DIVA pentru PlayStation Vita și PS3. Acesta va fi lansat în Japonia la 27 martie 2014 și în America de Nord în 18 noiembrie 2014, cu o versiune europeană pe 21 mai. Sega a confirmat că versiunea nord-americană va vedea o distribuție mai mare a versiunii fizice a discului decât a fost dată proiectului original Diva F și că versiunea Vita va vedea și o versiune fizică.

Piesele personalizabile GUI – Jucătorii vor putea să deruleze ecranul de redare cu diverse piei. Se spune că există aproximativ 20 de modele diferite.

Note noi pentru zgârieturi – Jocurile anterioare au avut note „scratch”, care i-au cerut jucătorului PS Vita să treacă prin ecran și pe PS3 să lovească stick-ul analogic. Două tipuri noi au fost adăugate W-Scratch sau „Double Scratch” face ca jucătorul să treacă cu două degete pe ecranul PS Vita când apar notele. Pe PS3 tremurând ambele stick-uri analogice vor fi necesare. Cel de-al doilea tip de notă nouă este „zgârietul de legătură” care vede o notă de zgâriere legată de o linie pe care playerul va trebui să treacă prin toate notele conectate de linie.

„Cool Master-S” va adăuga o provocare suplimentară, făcând orice observații cu privire la hit-urile jucătorului care nu sunt luate de la contorul dvs. de sănătate. Alte elemente noi, cum ar fi „Notă timidă”, vor încetini acțiunea pe ecran. Gameplay-ul arată noul mecanic „link zero” .Ievan Polkka (numai Tutorial și Extreme) de OtomaniaMelt (メ ル ト) by ryoAkatsuki Sosire (二 息 歩 行) de DECO * 27Wintry Winds (番 凩) de hinayukki @ sigotositePLove-Hate (ス キ キ ラ イ) de HoneyWorksClover ♣ Club de la Yuuyu-PMiracle vopseaua (ミ ラ ク ル ペ イ ン ト) de OSTER projectPinky Juri (指 切 り) de ScopColorful x Melody (カ ラ フ ル × メ ロ デ ィ) de Team MOERBlackjack de Yucha-PClockwork Clown (か ら く り ピ エ ロ) prin 40mPThousand An Solo (DIVA Edit) (千年 の 独奏 歌) de yanagiPDoubleganger ( (心 融解) de KrofiQRoshin Yukai (炉 心 融解) de iroha (sasaki) Luka Luka ★ Febra de noapte (カ ル カ フ ィ フ ァ ー バ ー ー) de samfreeKnife de ReruliliSakura Rain (桜 ノ 雨) de halyosyThis este Fericirea și pacea comitetului minții de către Kurousa-PSPiCa-39’s Giving Day Edition de către Toku-PHello, Muncitor de KEIRomeo, de către Utata-PCantarella ~ Grace Edition ~ și Cinderella de către dorikoI’ll Miku-Miku Tu ♪ (pentru reale) de Ika_moMeteor (メ テ オ) de către John ZeronessKokoro (コ コ ロ) de către ToraborutaBreak It, Break it ! (壊 せ 壊 せ) de ELVNSoundless Voice de Hitoshizuku & amp; Yama △ Închidere și Deschis, Demonii și cei morți prin HachiErase sau Zero by Crystal-PDouble Lariat de AgoanikiParadichlorobenzene de către Owata-PKagerou Daze de JinTwo (カ ゲ ロ ウ ロ イ ズ 骸) -Pe iubitorii de fete (裏 表 ラ イ バ ー ズ) de wowakaEnvy Cat Walk (Transelectrica) de TohmaThe World Is Mine de la livetuneThe Voice Intenta de Hatsune Miku de cosMo @ bousou-P2D Dream Fever (二次 元 ド リ ー フ フ ィ ー バ ー ー) de PolyphonicBranchSweet Devil de Hachioji-PCat Food de dorikoPiano x Forte x Scandal de proiectul OSTERTokyo Teddy Bear de Neruglow de keeno

Proiectul Diva F va cuprinde subtitluri de melodii atât în ​​engleză, cât și în romaji. În comparație, localizarea proiectului original Diva F a inclus doar subtitrări romaji. Sega colaborează cu artiștii pentru a asigura acuratețea traducerilor lirice. Bagul de rufe din stânga, geantă de mână pe partea dreaptă.Itsudemo Tote Bag va fi ambalat cu prima imprimare a versiunii PS3 pe prima întâlnire Baza „Todoke, hibike Code” Acest cod acționează ca o reducere care permite utilizatorilor să o răscumpere fie pe PS Vita, fie pe PS3 pe magazinul japonez PSN și să primească o reducere la versiunea digitală a jocului în funcție de ce versiune digitală doriți.Dokodemo Bagajele de rufe vor fi alocate pe o bază de primă fază, pentru a servi clienților versiunii Vita Versiunea PSVita va include, de asemenea, o carte „Deepening Diva Hatsune Miku” Weiss Schwarz pentru modul AR pentru a obține un element special DIVA Room.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Hatsune Miku: Project DIVA F 2nd" unui prieten