1
Notificările mele
Harold Halibut

Social

Dată lansare

20 Februarie 2018

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Engine

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

contact@digitalgames.roBlackMatterBlackMatterBlackMatterLevel 49 - 5111

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Harold Halibut este un joc de aventura science-fiction, care se remarcă din jocurile similare datorită vizualelor sale artizanale. Dezvoltatorii – membri ai studioului german Slow Bros – au creat toate elementele lumii în joc cu lemn, metal, gume și alte materiale. În plus, au transferat elemente de recuzită fizice în mediul virtual cu software de fotogrammetrie. Acest lucru le-a permis să combine marionetele și locațiile, ca și cum ar fi fost luate direct de la animația stop-motion cu tehnologiile grafice 3D, cum ar fi efectul de iluminare. Acest proces a dus la o atmosferă unică a jocului. Povestea se învârte în jurul titularului Harold Halibut, un curator și un conservator la bordul unei nave spatiale uriașe stânjenite în adâncurile unui ocean străin. Între responsabilitățile sale obișnuite, Harold îi ajută pe oamenii de știință de la departamentul de cercetare al navei. Șeful de știință încearcă să găsească o cale de a reporni motoarele navei pentru a părăsi planeta apei.

Poveste

Acțiunea lui Harold Halibut pentru PC / Windows este pusă la bordul unei nave spațiale scufundate în adâncurile unei planete extraterestre. Nava este uriașă și are mai multe magazine, pub-uri și chiar machete pe străzile orașului cu felinare. Așa cum se potrivește unei nave destinate să acopere distanțele interstelare, la bordul navei există și laboratoare bine echipate. Echipa, cu toate acestea, nu are nici o dispoziție să dezvăluie orice mistere ale universului – ele se învârt în jurul coridoarelor de gunoi înconjurate de rutina zilnică și copleșite de atmosfera lumii subacvatice.

Ghidul unuia la bordul navei spațiale este titularul Harold Halibut, un curator și un conservator. Între responsabilitățile sale regulate, cum ar fi curățarea podelelor și înlocuirea becurilor, Harold ajută oamenii de știință de la departamentul de cercetare al navei. Șeful de știință încearcă să găsească o cale de a reporni motoarele navei pentru a părăsi planeta apei. Harold decide să o ajute în realizarea acestui obiectiv.

Mecanici

Modul de joc al lui Harold Halibut nu se abate mult de la ceea ce alte jocuri de aventură au livrat până acum. Jucătorii observă din perspectivă laterală modul în care protagonistul principal explorează locații consecutive de la bordul navei și interacționează cu membrii echipajului. Printre NPC-urile cu care se vorbește, există pasageri obișnuiți, echipa de întreținere a navelor și personalul de știință. Chiar dacă acțiunea jocului este în principal pusă la bordul navei spațiale blocate, jocul permite explorarea adâncimilor unui ocean străin în interiorul unui submarin de șenile.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Harold Halibut" unui prieten