1
Notificările mele
Hand of the Gods: SMITE Tactics

Social

Evaluare

7/10 din 3 voturi

Popularitate

4551 279 poziții

Dată lansare

12 Septembrie 2017

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Engine

Moduri de joc

,

Limbă

Contribuitori

c3dry2k@hotmail.comMihaimihaiMihaiLevel 44 - 4225

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te
Joacă gratis Hand of the Gods: SMITE Tactics, descarcă clientul jocului de pe pagina oficială!

Descriere

Un joc de strategie bazat pe rând cu elemente de joc de cărți. Smite Tactics este setat în universul popularului joc MOBA Smite. Are loc într-un pământ magic, în care zeitățile mitologice se luptă reciproc. O luptă în Tactica Smite are două zeități alese dintr-un panteon mare. Fiecare zeitate are abilități unice și poate convoca unități suplimentare pe câmpul de luptă folosind cardurile drepte. Acțiunile au loc alternativ, până când o parte câștigă. Jocul are, de asemenea, un sistem de nivelare – fiecare luptă câștigată vă aduce carduri noi și puncte de experiență, pe care le puteți utiliza pentru a vă actualiza statisticile. Jocul se concentrează asupra luptelor multiplayer, cu diferite ligi și clasamente on-line. Există, de asemenea, campanii de poveste pentru fanii unui singur jucător, în care jucați împotriva AI. Imaginile lui Smite Tactics utilizează unitatea avansată Unreal Engine 4.

Poveste

Jocul este setat în universul popularului joc MOBA Smite. Este așezat într-un teren magic, unde divinitățile diferitelor mitologii antice se luptă reciproc. Smate Tactics arată o nouă parte a lumii în joc și extinde aspectele legate de poveste ale mărcii.

Mecanici

Smate Tactics pentru PC / Windows este un joc de strategie care include bătălii în mișcare între două zeități alese dintr-un panteon mare. Fiecare zeitate are abilități unice și poate convoca unități suplimentare pe câmpul de luptă. Citația necesită cartea potrivită, ceea ce le face colectarea un aspect cheie al jocului. Smite Tactics oferă, de asemenea, un sistem de nivelare. Fiecare bătălie câștigată vă aduce câștiguri noi și puncte de experiență, pe care le cheltuiți pentru îmbunătățirea statisticilor personale.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Hand of the Gods: SMITE Tactics" unui prieten