1
Notificările mele
Half-Life: Alyx

Social

Alegerea noastră

Dată lansare

23 Martie 2020

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Virtual Reality

,

Moduri de joc

Limbă

, , , , , , ,

Contribuitori

contact@digitalgames.roBlackMatterBlackMatterBlackMatterLevel 49 - 5121

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Half-Life: Alyx este următoarea tranșă din faimoasa serie de trăgători din prima persoană, ale căror rădăcini se întorc în 1998. Producția se concentrează pe Alyx Vance, care a apărut pentru prima dată în Half-Life 2 și apoi și în Episodii One și Two. De remarcat este faptul că titlul a fost creat cu ajutorul tehnologiei realității virtuale. Software-ul Valve (creatorii seriilor Half-Life și Portal și seria Left 4 Dead) este responsabil pentru dezvoltarea acestei lucrări.

Half-Life: Alyx are loc între prima și a doua parte a ciclului Half-Life. Preluăm rolul personajului din titlu, Alyx Vance, care împreună cu tatăl ei efectuează cercetări asupra slăbiciunii Combinei – un grup puternic de extratereștri care controlează Pământul de la incidentul Mesa Neagră – încercând să ofere omenirii o șansă să învingă ocupanții.

Half-Life: Alyx este un trăgător de prima persoană. Jocul constă în explorarea locației, combaterea adversarilor și rezolvarea diverselor puzzle-uri, care necesită cel mai adesea interacțiunea cu elementele mediului. Treptat, aflăm, de asemenea, mai multe despre meanderurile parcelei.

Titlul a fost pregătit de la zero având în vedere tehnologia realității virtuale. Regizăm camera prin mișcarea capului și folosim obiecte cu controlere portabile (unele tipuri de ochelari VR suportă și urmărirea degetelor, ceea ce înseamnă că mișcările mâinii noastre sunt transferate în mod fiabil în lumea virtuală).

În timpul fotografierii, folosim controlere deținute sau chiar întregul corp – de exemplu, ne putem apleca din colțuri sau putem evita obiecte sau rachete. De asemenea, trebuie să reîncărcăm manual arma ținută (în unele cazuri, după ce am colectat gloanțele situate aici și acolo).

Producția oferă instrumente complexe care vă permit să modificați diverse elemente ale mediului și chiar să creați lucruri complet noi. Putem împărtăși rezultatele muncii noastre cu comunitatea Steama.

x (x)

Noutăți

24 November
2019

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Half-Life: Alyx" unui prieten