1
Notificările mele
GunFleet

Social

Dată lansare

6 Februarie 2018

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Engine

Moduri de joc

Limbă

,

Contribuitori

mia@digitalgames.roC3dRy2KC3dRy2KC3dRy2KLevel 14 - 485

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Un joc MMO liber pentru a juca în urma convenției stabilite de astfel de titluri ca World of Tanks și World of Warships. Studiul rus Areo Gaming a decis să traducă acest model de joc de simulare arcadă în lumea luptelor cu care se confruntă micile unități marine – bărci de patrulare rapide, bărci cu torpile și mici submarine. Jucătorii pot debloca peste 40 de modele de nave, înarmate cu un arsenal divers – începând de la mitraliere și tunuri până la lansatoare de rachete și încărcături de adâncime. Jucătorii participă la lupte dinamice de echipă, fiecare echipă având mai multe nave aflate la comanda sa. Pentru fiecare succes pe câmpul de luptă, se primesc puncte de experiență pe care le pot cheltui pe dezvoltarea echipamentului flotei și deblocarea vaselor din ce în ce mai puternice. Jucătorii pot, de asemenea, achiziționa monedă în joc care poate fi folosită pentru unelte noi. Jocul se bazează pe un model gratuit și oferă un sistem opțional de microtransacții – conținutul Premium oferă nave unice, upgrade-uri vizuale, steaguri și componente care îmbunătățesc statisticile navelor.

Mecanici

GunFleet combină simularea și elementele arcade, care influențează aspectele realiste ale gameplay-ului. Navele au „bare de sănătate”, care trebuie să fie reduse la 0 pentru a distruge o anumită unitate. Când direcționați o navă, trebuie să executați prudență, deoarece armele de calibru mic nu pot încălca armura greu.

Printre tipurile de muniții disponibile se găsesc mitraliere și tunuri (foarte eficiente împotriva navelor ușoare și rapide), tunuri grele (capabile să elimine o unitate inamică cu mai multe lovituri directe) și torpile (mortale, dar greu de țintit, în special cu țintele în mișcare). Dintre tipurile speciale de muniții, există bombe adânci – singura modalitate de combatere a submarinelor.

O caracteristică interesantă a lui GunFleet este capacitatea de a indica o navă inamică pentru armele cu auto-țintă la bordul unităților noastre. Această funcție permite unui jucător să se concentreze asupra manevrelor și să lase procesul de direcționare către AI. Nu este foarte precis; în plus, jucătorii mai experimentați vor câștiga mai mult cu opțiunea de direcționare manuală.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "GunFleet" unui prieten