1
Notificările mele
Gundam Versus

Social

Evaluare

7/10 din 1 vot

Popularitate

3728 439 poziții

Dată lansare

29 Septembrie 2017

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

,

Limbă

Contribuitori

c3dry2k@hotmail.comMihaimihaiMihaiLevel 44 - 4229

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

O altă tranșă a seriei de jocuri populare publicată de Bandai Namco Entertainment și lansată pe PlayStation 4. În această tranșă, jucătorii au la dispoziție peste 90 de meca (roboți gigant) diferiți din 17 seriale TV și filme care acoperă peste 40 de ani de univers Gundam. În ceea ce privește mecanica, jocul oferă un sistem complex de lupte 3D fără nici un complot original, însă include câteva scenarii care recreează cu fidelitate momentele cele mai importante descrise în serii speciale. În timpul jocului, se poate controla mecha puternică care se specializează în diferite stiluri de luptă și prezintă abilități puternice de luptă. În modul de joc de bază, luptele au loc în arene închise, pe care 2 echipe (2 jucători pe echipă) se luptă unul cu celălalt. Dezvoltatorii Gundam Versus au pregătit o serie de variante de gameplay atât pentru unul, cât și pentru mulți jucători, de ex. Meciurile 3v3 și modul cooperativ, în care jucătorii se alătură forțelor lor pentru a lupta împotriva valurilor inamice sau pentru a se confrunta cu un sef puternic.

Poveste

În Gundam Versus se ajunge la controlul a peste 90 de modele de mece prezentate în 17 seriale TV și filme lansate în 40 de ani de existență a mărcii. Jocul nu are un mod de poveste original, totuși unul este obligat să recunoască câțiva piloți cunoscuți atât din seriile TV, cât și din hiturile de pe ecranele mari, care sunt numiți de actorii vocali originali. În plus, unele dintre misiunile și scenariile recrea cele mai importante momente din anumite episoade și filme.

Mecanici

Gundam Versus este un joc complex de lupte 3D. Unul ajunge să controleze mecha puternică specializată în diverse tipuri de atacuri și cu abilități puternice de luptă. Jucătorii pot observa acțiunea dintr-o perspectivă terță persoană. În modul de joc de bază, luptele au loc în arene închise, pe care 2 echipe (2 jucători pe echipă) luptă unul împotriva celuilalt. În afară de gama standard de mișcări (sărituri, alergări etc.), se pot lovi combine complicate și se pot folosi câteva mișcări spectaculoase. În funcție de modelul ales, mecha oferă diferite tipuri de armuri și arme – oțel rece, arme energetice, rachete etc. Înainte de o luptă, jucătorii pot alege unul dintre cele două atacuri speciale pe care le pot folosi în timpul unui meci, precum și mecha servind ca suport instant care se poate convoca de mai multe ori în timpul unei lupte.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Gundam Versus" unui prieten