1
Notificările mele
GRIS

Social

Evaluare

5.3/10 din 3 voturi

Popularitate

5808 4 poziții

Dată lansare

13 Decembrie 2018

Platformă

,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

, , , , , , , ,

Contribuitori

daniel_rulzzz@yahoo.comSapca11Sapca11Sapca11Level 42 - 3958

PEGI

PEGI 3

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te
Cumpără acum digital GRIS (Mac/PC)
la doar
98 lei

Descriere

Gris este o fetiță plină de speranță, pierdută în lumea ei, care se ocupă de o experiență dureroasă în viața ei. Călătoria ei prin durere se manifestă în rochia ei, care conferă noi abilități pentru o mai bună navigare în realitatea ei decolorată. Pe măsură ce povestea se desfășoară, Gris se va dezvolta emoțional și va vedea lumea ei într-un mod diferit, dezvăluind căi noi de explorat folosind noile sale abilități.

GRIS este o experiență senină și evocatoare, fără pericol, frustrare sau moarte. Jucătorii vor explora o lume proiectată cu meticulozitate, adusă la viață cu artă delicată, animație detaliată și un scor original elegant. Prin intermediul puzzle-urilor, jocurile, secvențele de platformă și provocările opționale bazate pe competențe se vor dezvălui deoarece mai mult din lumea lui Gris devine accesibilă.

GRIS este o experiență cu aproape nici un text, doar mementouri simple de control ilustrate prin intermediul icoanelor universale. Jocul poate fi savurat de oricine, indiferent de limba vorbită.

Imagini

Imagini GRIS
Imagini GRIS
Imagini GRIS
Vezi toate imaginile

Noutăți

2 January
2019

Postați în fluxul jocului

Distribuie "GRIS" unui prieten