1
Notificările mele
Graveyard Keeper

Social

Dată lansare

15 August 2018

Platformă

,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

daniel_rulzzz@yahoo.comSapca11Sapca11Sapca11Level 42 - 3950

PEGI

PEGI 16

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Un RPG sandbox de aventură cu caracteristici de joc de strategie. Titlul a fost dezvoltat de Lazy Bear Games. Graveyard Keeper prezintă un subiect neobișnuit – permite jucătorului să-și asume rolul titularului de cimitir al unui cimitir aflat într-un domeniu tipic de fantezie plin de monștri și magie. Modul de joc este concentrat pe funcționarea afacerii cimitirului, iar în timpul jocului jucătorul trebuie să aibă grijă de activități cum ar fi mutarea corpurilor, saparea mormintelor și organizarea de funeralii. În același timp, jucătorul trebuie să ia în mod constant decizii legate de afaceri și să investească în extinderea și îmbunătățirea cimitirului. Deoarece îngroparea morților nu este foarte profitabilă, jucătorul poate folosi și metode alternative de a câștiga – intrați în temnițe, participați la vernisaje care ard sau cooperați cu biserica locală. Titlul este plin de umor negru și parodiază cele mai tipice troppe de gen fantezie.

Poveste

Jocul se concentrează pe un subiect care este rar întâlnit în jocurile video. Acesta permite jucătorului să-și asume rolul de proprietar al unui cimitir. Afacerea se află într-un domeniu tipic de fantezie care este plin de monștri și de diverse pericole magice. Din acest motiv, mulți clienți sunt interesați de serviciul jucătorului. Creatorii nu au încercat să creeze un scenariu serios. Povestea este plină de umor întunecat și ridiculează adesea tropesele tipice de fantezie.

Mecanici

Graveyard Keeper pentru PC / Windows permite jucătorului să-și desfășoare propria afacere. Cu toate acestea, jocul nu devine o strategie economică, ci un titlu de rol. Proprietarul cimitirului este un personaj specific care este controlat direct atunci când explorați lumea, mutați corpuri, săpați morminte și organizați înmormântări. Jucătorul trebuie să facă totul personal, dar în același timp trebuie să ia decizii în mod frecvent.

Înmormântarea corpurilor nu este foarte profitabilă și costurile cresc rapid. Jucătorul trebuie să caute resurse valoroase care sunt folosite pentru a construi articole utile și pentru a îmbunătăți cimitirul. Cele mai profitabile și cele mai periculoase sunt călătoriile spre subterane care sunt pline de monștri. Jucătorul poate folosi multe modalități alternative de a-și spori profitul. Poate organiza festivaluri de ardere sau poate coopera cu biserica locală care va plăti pentru speriatul cetățenilor, astfel încât ei să meargă mai frecvent la biserică.

Dezvoltatorii au oferit jucătorilor o mare libertate atunci când vine vorba de optimizarea costurilor. De exemplu, în loc să cumpere carne scumpă, jucătorul poate să facă câini calzi din cadavre și să le vândă lângă cimitir. De asemenea, poate vinde părți ale corpului și sânge. Pentru a reduce costurile, se pot arunca rămășițele în râu și se pot organiza înmormântări false.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Graveyard Keeper" unui prieten