1
Notificările mele
Gold Rush: The Game

Social

Dată lansare

13 Octombrie 2017

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Finanțare

Moduri de joc

Limbă

, , , , , , , ,

Contribuitori

mia@digitalgames.roC3dRy2KC3dRy2KC3dRy2KLevel 13 - 435

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Un simulator al unui căutător de aur. Dezvoltat de un studio polonez Code Horizon, jocul oferă jucătorului posibilitatea de a călători în zonele reci din Alaska pentru a excava parcele de aur stralucitor. Jucătorul își furnizează echipamentul cu combustibil și electricitate, transportă o grămadă de pământ folosind un excavator sau un încărcător, curăță materialul cu ajutorul unei alte dispozitive și, în cele din urmă, dă bucăți de aur cu pensete. Metalul adunat este apoi dus la un fierar care îl poate transforma în bare de aur. Fondurile adunate sunt cheltuite pentru modernizarea mașinilor, precum și pentru cumpărarea combustibilului și a contrapartidelor pentru mașinile deținute. Ciclul sezonier în timpul jocului și conditiile meteorologice nefavorabile care rezultă din acesta pot deteriora echipamentul jucătorului și, uneori, chiar le fac imposibilă să continue excavarea. A fost inclus și un ciclu zi-noapte – jucătorul este capabil să efectueze lucrări pe timp de noapte, dar mașinile esențiale care oferă lumină utilizează apoi combustibilul prețios, care trebuie, de asemenea, luat în considerare. Jocul oferă un tutorial complex pentru începători, în afară de principalul mod gratuit, care este o componentă a lumii deschise. În această ultimă variantă, jucătorul este liber să-și dezvolte cariera, să exploreze lumea jocurilor și să descopere poveștile sale misterioase.

Poveste

Deoarece Free Mode World Mode este componenta principală a jocului, Gold Rush nu prezintă nici o poveste importantă, iar jucătorul este liber să-și modeleze cariera de căutător de aur la preferințele lor. Cele patru locații pregătite de creatori conțin povestiri unice inspirate de Alasca în sine – jucătorul le poate descoperi în timp ce explorează.

Mecanici

Miezul experienței este constituit din exploatarea parcelelor de aur pentru a acumula rezerve de metale prețioase. Jucătorul transportă echipamentul necesar cu ajutorul unui camion, controlează utilaje grele din interior și spală nuggeturi de aur prin mutarea cu atenție a materialului într-un castron de apă. Aurul adunat poate fi dus în oraș, unde un fierar este dispus să-l transforme în bare de aur.

Modul imersiv, de prima persoană, este modul implicit de observare a împrejurimilor. Această perspectivă de prima persoană permite jucătorului să opereze cu precizie numeroase dispozitive (conectarea cablurilor, apăsarea comutatoarelor, înlocuirea filtrelor de combustibil etc.). Cu toate acestea, vehiculele și mașinile grele au moduri de vizualizare suplimentare, cum ar fi un mod TPP care ușurează manevrabilitatea sau o altă viziune care se concentrează asupra brațului și găurii excavatorului.

De exemplu, un proces de excavare a aurului poate fi după cum urmează: folosind un excavator sau un încărcător, jucătorul pours o încărcătură de sol pe un stifer. Materialul curățat trebuie să treacă printr-un alt dispozitiv, care este separatorul de magneți. Materialul rămas este apoi spălat manual într-un castron de apă pentru a obține particule de aur. Jucătorul sortează nuggeturile cu pensete sau cu o sticlă de aspirație.

Stiferul trebuie să fie conectat la pompa de apă desigur, care este furtunul cu un filtru trebuie să fie aruncat în apă. Toate mașinile ar trebui să fie fără probleme tehnice și să fie prevăzute cu o sursă de energie electrică dacă este necesar. Un mic generator poate fi transportat rapid cu un camion, dar un rezervor de combustibil imens trebuie atașat la găleata unui excavator cu ajutorul cablurilor din oțel.

Depunerile de aur sunt generate la întâmplare, deci jucătorul trebuie să le localizeze de fiecare dată când încep jocul. Ceea ce face și mai multă experiență este că vremea nu este întotdeauna perfectă. Jocul are un ciclu zi-noapte, precum și împărțirea în patru anotimpuri ale anului. Condițiile meteorologice nedorite care rezultă din aceasta pot avea o influență negativă asupra stării tehnice a mașinilor jucătorului. Se poate încerca să se repare părțile deteriorate ale mașinilor sau să se cumpere omologii dintr-un magazin.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Gold Rush: The Game" unui prieten