1
Notificările mele
God of War: Origins Collection

God of War: Origins Collection

Editează
God of War: Origins Collection

Social

Dată lansare

12 Septembrie 2011

Platformă

,

Gen

,

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

Limbă

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Colectia God of War: Origins este o compilatie compusa din God of War: Lanturile Olympus si God of War: Fantoma lui Sparta remasterita pentru HD pe PS3.

pe PSP și au primit diferite upgrade-uri. În primul rând, ambele jocuri sunt în HD, ceea ce a dus la îmbunătățirea performanțelor. Ele sunt, de asemenea, compatibile 3D. Jocurile pot fi jucate acum cu un controler Dualshock și au PlayStation Trophies.

Ambele jocuri au fost dezvoltate de Ready at Dawn pentru PSP și sunt portate pe PS3 de Sony Santa Monica. God of War: Lanțurile din Olympus au fost lansate pe 4 martie 2008; este primul titlu al lui God of War care va fi lansat pe PSP de Ready to Dawn. Acesta introduce noi arme, cum ar fi Shield-ul Soarelui, și povestește despre Kratos în timp ce el investighează de ce soarele a căzut din cer. Jocul este setat înainte de primul joc. Jocul are un Metascore de 91% și a fost premiat cu multe jocuri handheld ale premiilor an. Jocul a anunțat God of War 3 pe spatele manualului.

primul Dumnezeu al razboiului, Dumnezeu de razboi: Fantoma din Sparta a fost lansat pe 2 noiembrie 2010 si a fost dezvoltat de ambele Ready at Dawn si Sony Santa Monica. Jocul se concentrează pe fundalul lui Kratos, precum și pe povestea Atlantidei și cum a fost distrusă. Jocul introduce noi arme, cum ar fi Armele din Sparta.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "God of War: Origins Collection" unui prieten